Suppen

Ontspanning en avontuur. Suppen is een vorm van golfsurfen, maar in plaats van dat je liggend met je handen peddelt, sta je op de plank met een peddel in je hand. Suppen kent vele variaties, je kan de ruwste golven bevaren maar ook een heerlijk rondje rustgevend het Oostvoornse Meer over. Op een mooie zonnige dag biedt het Oostvoornse Meer de perfecte gelegenheid om te suppen. Hierom geeft de Brunotti Beachclub de mogelijkheid om sups te huren en om een sup tocht over het meer te maken. Hierdoor maak je een uitje met familie, vrienden of collega’s helemaal compleet. Suppen is een sport die veel in groepen wordt beoefend maar ook alleen kan je ultiem genieten.

Suppen is niet alleen leuk om te doen, het is tevens ook ontzettend goed voor je spieren en gezondheid. Wist je dat je bij suppen 95% van je spieren gebruikt? Een frisse neus halen en een goede workout is nog nooit zo relaxed geweest!

Suppen heeft Nederland helemaal in zijn ban gekregen. De sport is ontstaan in de jaren vijftig in Hawaii om surfers makkelijk te kunnen fotograferen. Dit fenomeen is een tijdje geleden herontdekt als pleziersport en krijgt steeds meer bekendheid.