Brunotti Beachcamps

Brunotti Beachcamps Oostvoornse Meer

Vanaf dit voorjaar bieden wij compleet verzorgde Beachcamps aan met en zonder overnachting voor
kids van 12 tot 18 jaar.
Direct aan het strand – De beste locatie – De nieuwste materialen – De beste instructeurs
We verdelen de camps in twee groepen:
Rookies (12 – 14 jaar) prijs 599,-
Rippers (15 – 18 jaar) prijs 599,-

De Brunotti Beachcamps worden op deze data georganiseerd:
De week van zondag 9 juli tot 14 juli 2017
De week van zondag 16 juli tot 21 juli 2017
De week van zondag 13 augustus tot 18 augustus 2017

Rookies Beachcamp (12-14 jaar)

Dit wordt helemaal jouw ultieme vakantieweek! Als Rookie ben je tussen de 12 en 14 jaar en verblijf je een week lang in het speciaal ingerichte Brunotti Beachcamp. Het Beachcamp is helemaal surf lifestyle ingericht met hangmatten, zitzakken, en natuurlijk volop speeltjes als slacklinen, longboards, een echt panna veldje, beachvolleyveld en een grote tent waar gezamenlijk wordt gegeten. Je slaapt in je eigen 2 persoons tentje waar je ruimte voldoende hebt voor je bagage. Uiteraard zijn er voldoende douches, toiletten, kluisjes en oplaadpunten voor je electronic devices.

Groepsgrootte
Het aantal deelnemers kan per kamp verschillen maar we hebben het maximum gesteld op 25 personen. Het kan zijn dat er verschillende Beachcamps tegelijk naast elkaar lopen. Dit is echter geen probleem omdat de programma’s verschillend zijn.

Activiteiten
Afhankelijk van weer en wind gaan we onder begeleiding van ervaren instructeurs allerlei toffe dingen doen als:
windsurfen, kitesurfen, golfsurfen, suppen, mountainbiken, longboarden, vlotbouwen en verschillende andere beachgames. Het dagprogramma is van 10.00 – 15.00 uur en er is ook een afwisselend avondprogramma van 19.00 – 21.00 uur met kampvuren en toffe spellen.

Verzorging
Tijdens de Brunotti Beachcamps ben je heel actief en veel buiten bezig. Onze chef kok van de Brunotti Beachclub weet als geen ander wat kids van deze leeftijd aan gezonde en lekkere voeding nodig hebben. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes zijn dan ook gezond, voedzaam en lekker waarbij we natuurlijk ook een lekkere Beach BBQ met frietjes niet vergeten!  Al het drinken is ook inclusief.

Aankomst en vertrek
Eindelijk, De vakantie gaat beginnen! Je wordt op zondagmiddagmiddag rond 15.00 uur op de Brunotti Beachclub verwacht.  Daar maak je kennis met alle begeleiders/instructeurs en natuurlijk je collega Rookies voor deze week. Je wordt wegwijs gemaakt in het Brunotti Beachcamp en je krijgt samen met je ouders/verzorgers een rondleiding in de Brunotti Beachclub. Rond 16.30 uur is het tijd om afscheid te nemen en kan de vakantie echt beginnen.
Na een fantastische week moet er helaas ook weer afscheid genomen worden van het Brunotti Beachcamp. Je ouders/verzorgers worden op vrijdagmiddag om 15.00 uur weer verwacht aan het Oostvoornse Meer.

Rippers Beachcamp (15-18 jaar)

Tijd voor een serieus heel toffe vakantieweek! Als Ripper ben je tussen de 15 en 18 jaar en verblijf je een week lang in het speciaal ingerichte Brunotti Beachcamp. Het Beachcamp is helemaal surf lifestyle ingericht met hangmatten, zitzakken, en natuurlijk volop speeltjes als slacklinen, longboards, een echt panna veldje, beachvolleyveld en een grote tent waar gezamenlijk wordt gegeten en gechilled. Je slaapt in je eigen 2 persoons tentje waar je ruimte voldoende hebt voor je bagage. Uiteraard zijn er voldoende douches, toiletten, kluisjes en oplaadpunten voor je electronic devices.

Groepsgrootte
Het aantal deelnemers kan per kamp verschillen maar we hebben het maximum gesteld op 25 personen. Het kan zijn dat er verschillende Beachcamps tegelijk naast elkaar lopen. Dit is echter geen probleem omdat de programma’s verschillend zijn.

Activiteiten
Afhankelijk van weer en wind gaan we onder begeleiding van ervaren instructeurs allerlei toffe action sports doen als:
windsurfen, kitesurfen, golfsurfen, suppen, mountainbiken, longboarden, vlotbouwen en verschillende andere beachgames. Het dagprogramma is van 10.00 – 15.00 uur en er is ook een afwisselend avondprogramma.

Verzorging
Tijdens de Brunotti Beachcamps ben je heel actief en veel buiten bezig. Onze chef kok van de Brunotti Beachclub weet als geen ander wat Rippers aan gezonde en lekkere voeding nodig hebben. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes zijn dan ook gezond, voedzaam en lekker waarbij we natuurlijk ook een lekkere Beach BBQ met frietjes niet vergeten!  Al het drinken is ook inclusief.

Aankomst en vertrek
Eindelijk, genoeg theorie, tijd voor serieuze actie! Je wordt op zondagmiddagmiddag rond 15.00 uur op de Brunotti Beachclub verwacht.  Daar maak je kennis met alle begeleiders/instructeurs en natuurlijk je collega Rookies voor deze week. Je wordt wegwijs gemaakt in het Brunotti Beachcamp en je krijgt samen met je ouders/verzorgers een rondleiding in de Brunotti Beachclub. Rond 16.30 uur is het tijd om afscheid te nemen en kan de vakantie echt beginnen.
Na een fantastische week moet er helaas ook weer afscheid genomen worden van het Brunotti Beachcamp. Je ouders/verzorgers worden op vrijdagmiddag om 15.00 uur weer verwacht aan het Oostvoornse Meer.

Rippers en Rookies! Wat moet je meenemen:

– Voldoende kleding (ook warme kleding)
– Regenjas
– Kleding wat nat en vies mag worden
– Fiets (huren is ook mogelijk)
– Goede schoenen om mee te sporten
– Zonnebrand
– Handdoeken, zwemkleding
– Badlaken
– Slaapzak en kussen
– Toiletspullen
– Surf of waterschoenen (ook te koop in de shop)
– Je allerbeste humeur

Meenemen van eigen wind of kite spullen mag uiteraard. Wij zorgen voor een stalling hiervoor.

Brunotti Beachcamp CREW

De Brunotti Beachcamps Crew is een heel gezellig en professioneel team van jongens en meisjes met passie voor de beachcultuur. Ze zijn gepassioneerd over hun sporten en sommigen behoren zelfs tot de besten van de wereld! Het team is opgeleid om veilig en verantwoord les te geven met respect voor de omgeving en de natuur. Alle begeleiders hebben ervaring in het werken met kinderen

Inschrijven doe je door de volgende gegevens te mailen naar surfschool@brunottibeachclub.com
* Naam deelnemer(s)
* Leeftijd deelnemer(s)
* Telefoon nr(s).
* Windsurfervaring (al eerder meegedaan?)
* Eventuele vragen/opmerkingen

Na Inschrijving ontvangt u van ons een factuur en de inschrijving is pas definitief als het volledige bedrag is overgemaakt op IBAN NL 03 INGB 0007 1763 17

Ben je op zoek naar een camp waarbij je gewoon lekker thuis slaapt, dan zijn de Brunotti Beachclub Windsurfweken wellicht wat voor je

Ja ik wil meer info over Brunotti Beachcamps

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Surfschool