Eten & Drinken

Restaurant Oostvoorne – Brunotti Beachclub

Een nieuwe aanwinst voor Oostvoorne en omstreken. Met een prachtig uitzicht over het Oostvoornse Meer. Geniet heerlijk met een zonnetje en briesje van een drankje, een mooie lunch of diner met diverse lekkere hapjes. Brunotti Beachclub is het nieuwe restaurant Oostvoorne en omstreken waar men op een ongedwongen manier heerlijk kan eten en drinken. Met onze gevarieerde menukaart, hebben we voor ieder wat wils. Zowel vlees als visgerechten staan op het menu. Natuurlijk ook voor de kinderen hebben we een gevarieerd aanbod. Onze gerechten, onze sfeer en onze belevenis zijn net even wat anders en net wat specialer.

Josper!

Heb je al kennis gemaakt met onze grote vriend in de keuken? Josper is onze houtskool oven waar we veel van onze gerechten in bereiden. Het product krijgt de unieke smaak, textuur en sappigheid van het nobele hout. De Josper werkt uitsluitend op houtskool en het vermindert in grote mate de vlammen waardoor het eten niet uitdroogt of aanbrandt. Het wekt een authentieke smaakbeleving op. Bestel een gerecht uit de Josper!

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, diner en feestavond. Daarnaast serveren wij over de gehele dag diverse hapjes waarbij u kan genieten van de momenten van zon, zee en strand. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en allergieën dus iedereen kan bij ons genieten van onze gerechten op hun eigen manier. Ons restaurant aan het Oostvoornse meer is zeven dagen per week geopend. Lekker gesurft of gekite en je hebt trek in een hapje. Je mag bij ons je wetsuit aanhouden. We zijn tenslotte een beachclub.
Wilt u weten wat wij  voor u op culinair niveau te bieden hebben. Bekijk dan ons Brunotti Beach lunchkaart hier  en onze dinerkaart hier

Wilt u zeker zijn van een plekje, vooral op de warme dagen en in het weekend, kunt u uiteraard van te voren een tafeltje reserveren via telefoonnummer: 0181-820233 of via Couverts