Events

Organiseer je evenement of feest aan het Oostvoornse meer

Brunotti Beachclub is de ideale plek voor evenementen. Met onze exclusieve bovenlocatie “Het Beachcenter“ verzorgen wij alle soorten evenementen zoals bruiloften, zakelijke borrels & bijeenkomsten, teambuildings, vergaderingen, verjaardagen, jubilea en noem maar op. Je kan het zo gek niet bedenken en wij verzorgen het evenement voor u. Omdat elk evenement anders is maken wij graag een persoonlijke afspraak om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Wij beschikken namelijk over het exclusieve “Beachcenter” met boventerras, het restaurant en het restaurantterras.

Voor besloten evenementen adviseren wij gebruik te maken van ons exclusieve Beachcenter, maar u kunt ook het restaurant exclusief afhuren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd om door ons uw evenement te laten verzorgen, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij maken graag na een persoonlijk gesprek, een op maat gemaakte offerte . U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0181-820233 of via mailadres info@brunottibeachclub.com