Hotelkamers

Kamers met uitzicht op het Oostvoornse Meer

Overnachten in een hotel aan het Oostvoornse meer. Hoe mooi wil je het hebben. In de ochtend ontwaken met de opkomende zon en de dauw op het water. Het Oostvoornse meer leent zicht fantastisch voor wind en kitesurfen, wandelen, mountainbiken en duiken. Genoeg te doen. Een hotelkamer boek je al vanaf 70 euro per nacht. Wij hebben 10 moderne hotelkamers beschikbaar. Vier kamers van 25 m2 en zes van 36m2. U kunt reserveren via onze afdeling accommodatie via telefoonnummer 0181-820233 of via mailadres info@brunottibeachclub.com.

Ons hotel in Oostvoorne biedt gelegenheid voor heerlijke rust en ontspannen watersporten

Wanneer u gebruik maakt van een Brunotti Beachclub hotelkamer kunt u ook gebruik maken van het restaurant en bar. Betaling voor de overnachtingen dient plaats te vinden bij aankomst in de Brunotti Beachclub. Honden zijn toegestaan tegen een meerprijs per hond. Er is toegang tot gratis WIFI en parkeren is gratis naast ons hotel / beachclub. De Meerzicht kamers zijn voorzien van een aparte douche en toilet. In de hotelkamers mag niet worden gerookt. Voor alle activiteiten gelden diverse prijzen per persoon. We verwijzen u graag naar onze “Activiteiten” op de website voor de actuele prijzen en mogelijkheden.

Belangrijke info over ons hotel
• Aankomst vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur
• Vertrek voor 11.30 uur.
• Er vinden regelmatig (besloten) evenementen plaats in de Brunotti Beachclub.Tevens verzorgen wij ook regelmatig leuke middagen en avonden voor kinderen en/of volwassenen. Voor meer informatie over de evenementen en de tijden van de evenementen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Brunotti Beachclub.
• Het is niet mogelijk om een extra bed bij te plaatsen, met uitzondering van een babybed.
• Honden zijn van harte welkom.

Boek snel je kamer aan het Oostvoornse meer. De crew van het hotel en het restaurant in Oostvoorne staan voor je klaar.