surfschool

sneller leren wind- of kitesurfen bestaat niet

Onze surfschool is al jaren gespecialiseerd in het bijbrengen op een snelle en veilige manier van wind- en kitesurfen. Onze leslocaties aan het Oostvoornse Meer en Autostrand lenen zicht uitstekend om de beginselen van het wind- en kitesurfen bij te brengen. Wij werken met het nieuwste materiaal en zorgen dat alles tip top in orde is, zodat je daar tijdens de cursus geen zorgen om hoeft te maken en je volledig in kan zetten op het leren van je nieuwe sport.

 

windsurfles

kitesurfles

wingsurfles

login cursist

windsurfweken

makkelijk te boeken

Wij zijn als school aangesloten bij het Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Middels ons geautomatiseerde boekingssysteem bepaal jij datum en tijdstip van de les. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact dan kan je ons uiteraard ook bellen 0181-820233.

cadeaubon kopen

Een windsurfles of verhuur van windsurfmateriaal cadeau geven. 
Wist je dat je bij de Brunotti Beachclub ook cadeaubonnen kan kopen met wind en kitesurf experiences. Ga snel naar de shop om jouw cadeaubon te bestellen. 

map, postcard, congratulation-2527413.jpg