VROEGBOEKACTIES

BRUNOTTI BEACHCLUB

Lunchen en dineren bij de Brunotti Beachclub

Een restaurant in Oostvoorne. Of beter gezegd aan het Oostvoornse meer. Met een prachtig uitzicht over het meer, geniet u van een heerlijk zonnetje van een drankje, een lekkere lunch of diner met diverse lekkere hapjes. Brunotti Beachclub is het restaurant in Oostvoorne en omstreken waar men op een ongedwongen manier heerlijk kan eten en drinken. Met onze gevarieerde menukaart, hebben we voor ieder wat wils. Zowel vlees als visgerechten staan op het menu. Natuurlijk ook voor de kinderen hebben we een gevarieerd aanbod. Onze gerechten, onze sfeer en onze belevenis zijn net even wat anders en net wat specialer.

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, diner en feestavond. Daarnaast serveren wij over de gehele dag diverse hapjes waarbij u kunt genieten van de momenten van zon, zee en strand. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en allergieën dus iedereen kan bij ons genieten van onze gerechten op hun eigen manier. Ons restaurant aan het Oostvoornse meer is zeven dagen per week geopend. Lekker gesurft of gekite en je hebt trek in een hapje. Je mag bij ons je wetsuit aanhouden. We zijn tenslotte een beachclub.

Wilt u zeker zijn van een plekje, vooral op de warme dagen en in het weekend, kunt u uiteraard van te voren een tafeltje reserveren via telefoonnummer: 0181-820233 of via welkom@brunottibeachclub.com

Over de Beachclub

Brunotti is een boardsportmerk wat zijn origine vond in Scheveningen door Claudio Brunotti. Claudio was naast een pizzabakker en levensgenieter ook een begenadigd windsurfer en snowboarder. Hij begon het merk Brunotti met het shapen van zijn eigen windsurfboards. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot waar het vandaag staat: een merk wat spullen maakt voor boardsporters en levensgenieters. Al deze elementen komen nu samen in de Brunotti Beachclub.

In de Brunotti Beachclub is de beach-lifestyle alom vertegenwoordigd. Het begint bij onze windsurf en kiteschool, waar je naast het huren van wind- en kitesurfmateriaal ook je skills kan bijwerken onder de bezielende leiding van ervaren leraren. Naast de school is er ook het
restaurant waar je value for money krijg met een steeds wisselend menu. Het interieur geeft je een idee in Californië te zijn beland. Sfeervol en huiselijk met een surfie touch. Naast het restaurant bieden we bedrijven en groepen de mogelijkheid om teambuilding activiteiten te ontplooien. Vergaderen? Natuurlijk kan dat ook. Met of zonder sportieve activiteit.

Onze eventmanagers staan klaar om jouw idee om te toveren naar een succesvolle dag. Vrijwel alles is mogelijk. Of het nu een bedrijfsfeest is of trouwerij. Niks is te gek. Wil je is wat anders dan het standaard zaaltje, dan is de Brunotti Beachclub zeker het bekijken waard. De Brunotti Beachclub heeft mooie hotelkamers ter beschikking om te overnachten.

De Brunotti Beachclub Beachcamps. Speciaal voor de kids in de leeftijdcategorie van 11-18 jaar (verdeeld in groepen) organiseren we coole beachcamps waar kennis gemaakt kan worden met windsurfen, kitesurfen, stand up paddelen en andere strandactiviteiten. Ga snel naar de speciale pagina van de beachcamps