WELKOM BIJ BRUNOTTI BEACHCLUB

WELKOM BIJ Brunotti Beachclub

Sinds 2016 is Brunotti Beachclub een begrip aan het Oostvoornse Meer. Gerund door ondernemers uit de kite- en surfwereld. En de relaxte surfsfeer vind je overal terug. In het restaurant, de surfschool,  de winkel en de (vergader-)zaal.

Geniet van een prachtig uitzicht over het meer met een drankje, lekkere lunch, barbecue of diner. Of je nu met vrienden, het hele gezin of collega’s bent, iedereen is welkom. Met onze gevarieerde menukaart, hebben we voor ieder wat wils. Verrassende gerechten om te delen, de beste burgers van Oostvoorne, fijne kindermenu’s én natuurlijk houden we rekening met allergieën en dieetwensen.

Een actieve dag aan het meer? Boek je windsurfles, kitesurfles, groepsactiviteit of kinderfeestje bij Brunotti Beachclub.

Lekker gesurft of gekite en trek in een hapje? Je mag bij ons je wetsuit aanhouden. We zijn tenslotte een beachclub!

ZAKELIJKE GASTEN

Midden in het Havengebied, is Brunotti de ideale uitvalsbasis voor zakelijke evenementen. Van borrel tot bedrijfsfeest en van vergadering tot complete teambuildingsdagen

Laat je inspireren door de omgeving en het uitzicht vanuit onze Lighthouse Room. 115m2 met nog groter privé dakterras en eigen bar. Compleet ingericht met beamer, flip-over en Wi-Fi. Maak er een actieve dag van met een van onze teambuildingsarrangementen. Of combineer je bezoek met een diner, barbecue of borrel.