Over brunotti beachclub

Brunotti is een boardsportmerk wat zijn origine vond in Scheveningen door Claudio Brunotti. Claudio was naast een pizzabakker en levensgenieter ook een begenadigd windsurfer en snowboarder. Hij begon het merk Brunotti met het shapen van zijn eigen windsurfboards. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot waar het vandaag staat: een merk wat spullen maakt voor boardsporters en levensgenieters. Al deze elementen komen nu samen in Brunotti Beachclub.

Bij Brunotti Beachclub is de beachlifestyle alom vertegenwoordigd. Het begint bij onze windsurf- en kiteschool, waar je naast het huren van wind- en kitesurfmateriaal ook je skills kan bijwerken onder de bezielende leiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Naast de school is er ook het restaurant waar je value for money krijgt. Het interieur geeft je een idee in Californië te zijn beland. Sfeervol en huiselijk met een surfie touch. Naast het restaurant bieden we bedrijven en groepen de mogelijkheid om teambuildingsactiviteiten te ontdekken. Vergaderen? Natuurlijk kan dat ook. Met of zonder sportieve activiteit.

restaurant-oostvoorne-oostvoornse-meer

Direct CONTACT OPNEMEN!

Onze eventmanagers staan klaar om jouw idee om te toveren naar een succesvolle dag. Vrijwel alles is mogelijk. Of het nu een bedrijfsfeest is of trouwerij. Niks is te gek. We horen graag van je!