Brunotti Beachclub Surfcamp ism Vinea

Wil jij nog harder leren varen? Ben je klaar voor het diepere water? of gewoon mega veel zin om bij het strand te leren wind- of kitesurfen? Deze vakantie moet je hebben.

Brunotti Beachclub Oostvoorne organiseert de beachcamos dit jaar met Vinea. Deze organisatie is gespecialiseerd in actieve jeugdvakanties. Vinea’s doel is om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dat doen ze door kinderen in een veilige omgeving uit hun comfortzone te laten komen. In kleine leeftijdsgroepen ondernemen ze gezamenlijke activiteiten, waardoor ze zichzelf ontwikkelen. Doordat ze deze activiteiten samen met hun leeftijdsgenoten beleven, ontstaan er vriendschappen voor het leven en wordt hun Vinea-kamp onvergetelijk!


De Brunotti Surfcamps aan het Oostvoornse Meer. Een onvergetelijke ervaring


De kracht van Vinea zit in onze geweldige reisleiding. Zij staan dag en nacht voor elk kind klaar en zorgen ervoor dat geen kamp hetzelfde is. Ze halen hiervoor alles uit de kast: niets is te gek! Ze zijn er op getraind om te zorgen voor een gezellige groepssfeer en een veilige omgeving voor ieder kind. Elke dag organiseren ze de leukste spellen en activiteiten, daardoor beleeft de groep een onvergetelijke tijd!

Boek de leukste zomerkampen en jongerenvakantie bij Vinea Vakanties.

Brunotti Surfcamp voor 12 tot 15 jaar
Brunotti Surfcamp voor 15 tot 19 jaar

Windstil? En je vervelen…  Echt niet! Mountainbiken, suppen, longboarden, beachvolleybal, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En als dat allemaal te veel actie is, voor chillen is er ook tijd. Het blijft wel een surfcamp natuurlijk.