Brunotti beachclub surfcamp

Iedere dag op en neer naar de Brunotti Beachclub? Dat is nu niet meer nodig! Blijf overnachten op jouw favoriete surf -en kiteplek! Direct achter de Brunotti Beachclub liggen leuke vakantiehuisjes, jouw verblijf tijdens het Brunotti Surfcamp. Je zit 24 uur, 7 dagen lang op de beste locatie, direct aan het Oostvoornse meer. Tijdens dit surfkamp maak je gebruik van de nieuwste materialen en krijg je les van de beste, CWO gecertificeerde instructeurs.

Het surfkamp duurt van zondag tot zaterdag en je slaapt dus op de beachclub! Van zonsopgang tot zonsondergang ben jij bezig met surfen. Na het surfen worden er allerlei andere leuke activiteiten en avondspellen georganiseerd! Een Brunotti Surfcamp is inclusief ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, verblijf, instructeurs, reisleiding en de nieuwste materialen.

De Brunotti Surfcamps zijn geschikt voor de leeftijden 12 t/m 19 jaar. De leeftijden worden opgedeeld in de groep 12 tot 15 jaar en 15 tot 19 jaar. De groepsgrootte kan per week verschillen, gemiddeld zitten er 15 tot 20 deelnemers op een kamp.

De data voor deze kampen zijn als volgt.
21-07-2019 t/m 27-07-2019
11-08-2019 t/m 17-08-2019
18-08-2019 t/m 24-08-2019

Je onderneemt deze week naast wind- en kitesurfen ook allerlei vette activiteiten! Zo ga je bijvoorbeeld suppen, slacklinen, longboarden, indoboarden of speel je leuke beachgames! In de avond verzorgt de reisleiding toffe avondspellen of heb je even wat tijd om te chillen.

Tijdens de surfcamps ben je de hele dag volop bezig, goed en gezond eten is belangrijk! De chef-kok van Brunotti Beachclub weet als geen ander wat jullie nodig hebben en bereidt gezonde en lekkere maaltijden.

Je vakantie begint zondagmiddag en je wordt zaterdagochtend weer opgehaald door je ouders. Vinea Vakanties biedt al ruim 65 jaar vakanties aan voor jeugd en jongeren van 7 t/m 19 jaar. De reisleiding blijft de gehele week op locatie! Zij zorgen ervoor dat jullie met zijn allen één groep worden, dat er altijd leuke spellen en activiteiten worden georganiseerd en dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft!

Voor meer informatie, check de websites hieronder.