Catering Oostvoorne, Maasvlakte en de Botlek

De cateraar van Oostvoorne, Maasvlakte en de Botlek

Genieten van een heerlijk buffet? Uw gasten verwennen met de lekkerste hapjes, een high tea, stamppotten of een uitgebreide lunch? Bij de Brunotti Beachclub kan het allemaal. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod op het gebied van catering, compleet verzorgd en van topniveau. Een luxe én betaalbare oplossing voor zowel grote als kleine feesten en evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten en familiefeestjes.

De Brunotti Beachclub verzorgt, naast de heerlijkste hapjes en gerechten, ook de aankleding van uw feest of (zakelijk) evenement. Van de keuze van de locatie tot het verzorgen van inrichting en aankleding, personeel en zelfs de afwas. Een complete verzorging van uw evenement op de Maasvlakte. Daarnaast bieden wij deze volledige verzorging van uw catering ook op andere locaties,  waaronder Oostvoorne, Botlek, Pernis, Brielle en Hellevoetsluis.

U kiest, wij verzorgen in Oostvoorne, Maasvlakte en de Botlek

Bij de Brunotti Beachclub heeft u een zeer uitgebreide keuze uit arrangementen voor uw catering. Heeft u andere wensen? Wilt u de catering zelf samenstellen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem, immers, het is úw evenement.  Wij passen ons aanbod volledig aan op uw (dieet-)wensen. Een greep uit ons aanbod:

•          Borrelgarnituur
•          Koude buffetten en warme buffetten, combinaties
•          Buitenlandse en vegetarische buffetten
•          Stamppotten
•          BBQ
•          Walking dinner, meergangen diners
•          Nagerechten
•          Belegde broodjes
•          Lunch, brunch, high tea, belegde broodjes
•          Hapjesbuffet
•          Drank catering

Per categorie bieden wij verschillende arrangementen aan en daarnaast ook altijd catering op maat.

Kiezen voor de Brunotti Beachclub betekent kiezen voor volledige ontzorging. Arrangementen zijn altijd inclusief de benodigde borden en bestek, de gerechten worden geserveerd op mooie schalen. Natuurlijk behoort het opruimen en afwassen van de gebruikte artikelen tot de bijbehorende taken. U hoeft zelf nergens naar om te kijken. Desgewenst kunt u het arrangement uitbreiden met onder meer personele bezetting. Wij ontvangen uw gasten, verzorgen de garderobe, serveren de gerechten uit en doen verder alles wat nodig is om uw feest of bijeenkomst perfect te laten verlopen. Het telefoonnummer voor catering op de Maasvlakte en omgeving: 0181-820233

Voorbeelden van onze catering mogelijkheden

Borrelen op de zaak en genieten van de heerlijkste hapjes? Wij presenteren een assortiment aan borrelgarnituur op rvs barokschalen, afgedekt met folie in thermoboxen. Hapjes blijven zo vers en op smaak. Kies uit verschillende combinaties voor uw borrelgarnituur en stel zelf het garnituur samen. Op het gebied van warme en koude buffetten heeft u een uitgebreide keuze uit vlees- en visgerechten, bijgerechten, knapperig stokbrood en kruidenboter. Naar wens uit te breiden of te combineren. De warme buffetten zijn eveneens in verschillende smaken beschikbaar. Wat dacht u van wereldbuffetten, vegetarisch buffet, stamppotbuffetten of stel een buffet geheel naar eisen wens samen. Of liever een brunch, een hapjesbuffet of een uitgebreid en geheel verzorgd meergangen diner?

Meer informatie over dé cateraar van Oostvoorne, Maasvlakte en de Botlek

Bij de Brunotti Beachclub stellen wij u als klant centraal en dit betekent dat wij elke cateringopdracht als maatwerk inzetten. Zijn er allergieën, diëten of andere wensen? Neem  gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat met Christy of Romana of bel naar 0181-820233.