privé les

Wil je een echte kitesurf kickstart maken, boek dan onze 5 daagse kitecursus! 

THE FACTS

– 5 Lessen van 3 uur
– Mogelijk met 1,2 of 3 personen
– Incl. materiaal en wetsuit
– Voor iedereen van 12-99 jaar (een privéles te boeken vanaf 8 jaar)
– 5 dagen les vanaf €529,-

Als je aan het einde van een vervolg les beide kanten op 30 meter zelfstandig kunt kitesurfen, kun je bij ons je kitesurf materialen huren. 

Wat kun je verwachten?

Les 1: Safety first, dus we lopen eerst door een stukje theorie heen. Je krijgt uitleg over het weer, de wind en algemene veiligheid. We doen een aantal safety oefeningen, vliegoefeningen en bodydraggen in het water.

Les 2: In deze les staat de kite centraal. Hoe start en land je de kite en hoe realaunche je hem.  Aan het einde van de les ga je al proberen een waterstart te maken!

Les 3: We gaan verder vanuit de waterstart aan beide kanten. Je krijgt tips & tricks over je positie. 

Les 4: In deze les leer je hoe de wind- en weersvoorspelling werkt. Je kiest je eigen materiaal en legt deze zelf klaar. Je leert hoogte houden, halve wind varen, transition en koers ruime wind varen.

Les 5: Het is tijd om zelfstandig je startpositie op het strand te kiezen. Naast hoogte houden, leer je opkruisen. Last, but not least, leren we je waar je op moet letten bij het kiezen van je spot.

Bovenstaande geeft een indicatie van de gemiddelde cursist. We hebben altijd cursisten die het sneller kunnen, maar ben je minder getalenteerd, dan heb je misschien een extra les nodig. 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het autostrand is een toplocatie voor beginnende en ervaren kitesurfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone en Brunotti
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

ja, ik wil boeken!

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je kitesurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je.  Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!