Golfsurf School

Brunotti Beachclub organiseert ook golfsurf cursussen. Met het Maasvlakte 2 strand om de hoek hebben is het de ideale locatie om het golfsurfen onder de knie te krijgen. Al onze instructeurs zijn al jaren verslingerd aan deze mooie sport.

Introductieles Golfsurfen

Je hebt nog nooit eerder op een golfsurfboard gestaan en zou wel een kennis willen maken met golfsurfen…. Dan is een introductieles wat voor jou! Tijdens de introductieles laten we je kennismaken met het golfsurfen. Na aankomst krijg je een surfpak van ons en krijg je een uitleg op het strand. Na de uitleg op het strand is het tijd om de golven in te gaan en de theorie in de praktijk toe te passen! De introductieles is dagelijks te reserveren van 08:30 – 22:00 (indien de golven goed zijn). Een leuke leerzame clinic, ook zeer geschikt als verjaardagsfeestje of bedrijfsuitje. Voor meer informatie hierover, neem contact met ons op!

Kosten: €39,– p.p.
Inclusief:
* Surfpak
* Surfplank
* 2 uur les
* Ervaren instructeur

3 daagse Surfcursus

Heb je de smaak te pakken van het golfsurfen en wil je er helemaal klaar voor zijn om de golven te trotseren? De 3 daagse surfclinic bestaat uit 3 x 2 uur les. Deze lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 6 personen. De tijden van de lessen worden in overleg met je instructeur bepaald en zijn afhankelijk van de golven en het weer die dag.

De onderwerpen die we met je zullen behandelen zijn:
* Veiligheid en regels van het surfen
* Bewegingstechnieken van het surfen
* Je surfboard onder controle houden in de golven
* Golven pakken
* Opstaan (gegarandeerd!)
* Timing om uit te peddelen
* Door de branding komen
* Golven lezen
* Down the line surfen
* Draaien

Kosten zijn €99,-
Inclusief:
*Surfpak
*Surfplank
*Ervaren instructeur

Prive Golfsurfles

Tijdens een prive clinic van 2,5 uur is alle aandacht voor jou! Deze clinic is dan ook voor zowel beginners als gevorderden.

Kosten: €75,-
Inclusief:
* Surfpak
* Surfplank
* Ervaren instructeur