GROEPSARRANGEMENTEN

BARBECUE OP HET STRAND

groepen bij brunotti beachclub

Wil je graag met een groep komen borrelen, vergaderen, dineren, teambuilden of feesten aan het Oostvoornse Meer? Jullie zijn van harte welkom bij Brunotti Beachclub. Wij kunnen jullie ontvangen in het restaurant, op het terras van het restaurant of in ons exclusieve Lighthouse zaal met terras. Andere wensen qua invulling van de dag en avond? Dan maken wij graag een op maat gemaakte offerte. 

Borrelarrangementen
Lekker borrelen met vrienden, familie of collega’s? Bij Brunotti Beachclub serveren we heerlijke bieren, goede wijnen én fingerfood. Wat dacht je van nacho’s, flammkuchen of een proeverij van de chef. Bekijk hier de borrelkaart. Met het hele gezelschap barbecuen is natuurlijk ook heerlijk op het strand!

Feesten en partijen
Mag het dak eraf of willen jullie een intieme setting? Bij Brunotti Beachclub kan het allemaal! Bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, jubilea, trouwen, kinderfeestjes of een bijzondere verjaardag.

Bijzonder is onze Lighthouse zaal, waar je alle ruimte hebt, zowel binnen als buiten op je privéterras. Binnen schenken we de dranken uit vanuit jullie eigen bar! Om de avond compleet te maken, zetten we graag onze DJ in.

Zakelijke gasten
Vergaderen aan het strand, heerlijk lunchen met uitzicht op het Oostvoornse meer, even ontspannen tussen de workshops door. Brunotti Beachclub biedt een mooie locatie aan voor vergaderingen, zakelijke borrels, teambuildings, jubilea, eindejaarsevenementen of gewoon een leuke personeelsmiddag of avond met activiteiten. De Lighthouse is hiervoor beschikbaar, maar kan er ook gebruik worden gemaakt van een gedeelte van het restaurant of op het terras van het restaurant.

Teambuilding
Op basis van jullie wensen verzorgen wij graag een leuke teambuilding activiteit buiten op het strand, of binnen in de Beachclub. Samen mountainbiken langs het Oostvoornse Meer, windsurfen of beachgames. Onze toparrangementen zijn hier te vinden. 

Genoeg mogelijkheden om een ontspannen of actieve zakelijke middag of avond te laten verzorgen bij Brunotti Beachclub. Benieuwd naar de mogelijkheden en zien wat Brunotti Beachclub bijzonder maakt? Wij maken graag een afspraak om de locatie te bekijken en alles persoonlijk door te nemen. 

Voor meer informatie over de arrangementen en groepsactiviteiten kun je contact opnemen met onze eventmanagers Christy of Romana