Groepen

Wilt u graag met een groep komen borrelen, vergaderen, dineren of feesten aan het Oostvoornse Meer? U bent van harte welkom bij Brunotti Beachclub. Wij kunnen u ontvangen in het restaurant, op het terras van het restaurant of in ons exclusieve Beachcenter met terras. Heeft u andere wensen qua invulling van de dag en avond? Dan maken wij graag een op maat gemaakte offerte. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u ons bereiken via telefoonnummerWil je meer weten over onze groepsactiviteiten? Neem met onze eventmanager Christy contact op via christy@brunottibeachclub.com of 06 112  55 482

Borrelarrangementen

Lekker borrelen met vrienden, familie of collega’s? Bij Brunotti Beachclub serveren we heerlijke bieren, goede wijnen én fingerfood. Wat dacht u van nacho’s, chicken wings of toch een bittergarnituur.

Vergaderen

Vergaderen aan het strand, heerlijk lunchen met uitzicht op het Oostvoornse meer, even ontspannen tussen de workshops door. Brunotti Beachclub biedt een mooie locatie aan voor vergaderingen, zakelijke borrels, teambuildings, jubilea, eindejaarevenementen of gewoon een leuke personeelsmiddag of avond met activiteiten. Wij hebben ons Beachcenter beschikbaar, maar kan er ook gebruik worden gemaakt van een gedeelte in het restaurant of op het terras van ons restaurant.

Genoeg mogelijkheden om een leuk ontspannen of actieve zakelijke middag of avond te laten verzorgen bij Brunotti Beachclub. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken maken wij graag een afspraak om de locatie te bekijken en alles persoonlijk door te nemen. Wij maken dan graag een op maat gemaakt voorstel op basis van uw wensen. Voor meer informatie over het verzorgen van zakelijke bijeenkomsten neem contact op met onze eventmanager Christy via christy@brunottibeachclub.com of 06 112  55 482

Feesten en partijen

Aanvullende strand & wateractiviteiten
Uiteraard kunt u naast het borrelen, lunchen en dineren ook activiteiten bij boeken. Wilt u graag een activiteit combineren met een arrangement, kunt u dit samen met het arrangement boeken.