hotelkamer-pernis-maasvlakte

Hotel Maasvlakte

Overnachten op Steenworpafstand van de Maasvlakte I en II

De Brunotti Beachclub, gelegen aan het Oostvoornse Meer, huisvest 12 mooie hotelkamers welke geschikt zijn voor overnachtingen van uw tijdelijk personeel of expats. Ideaal voor werknemers werkzaam aan de Maasvlakte. De hotelkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, douche, toilet en tv. Natuurlijk is er ook een Gratis WIFI toegang. De hotelkamers kunnen geboekt worden met ontbijt en/of avondeten in ons restaurant, de Brunotti Beachclub.

Hotel Maasvlakte, ook wel bekend als de Brunotti Beachclub. Uw partner voor tijdelijke huisvesting van uw werknemers of relaties

Onze hotelkamers zijn opgesplitst in twee types. Meerzicht en duinzicht. De namen geven al aan wat je kan verwachten. De Meerzichtkamers kijken uit over het Oostvoornse meer en de Duinzigtkamers kijken uit op de Duinen van het Oostvoornse meer. Naast overnachten is er de mogelijkheid om lekker op een windsurfplank te stappen of om te stand up paddelen. Dus naast je rust is er ook ruimte voor activiteiten.

Belangrijke info over ons hotel
• Aankomst vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur
• Vertrek voor 11.30 uur.
• Het is niet mogelijk om een extra bed bij te plaatsen, met uitzondering van een babybed.
• Honden zijn van harte welkom.

Boek snel uw hotelkamer in de buurt van de Maasvlakte. De crew van het hotel en de Brunotti Beachclub staan voor je klaar.