Kerst 2020

WAT DOEN WE MET DE KERSTDAGEN!?

Nu de zomervakantie van start is gegaan, komen ook de Kerstdagen weer dichterbij. Wilt u voor uw collega’s of klanten een kerstborrel of -diner organiseren? Bij de Brunotti Beachclub  zijn er veel mogelijkheden. Naast restaurant zijn we namelijk ook dé perfecte locatie voor uw zakelijke evenement.

Ruimte genoeg
Wij hebben ons restaurant beschikbaar voor een feestelijke borrel of sfeervol diner voor uw gezelschap. Met veel plezier stellen we een arrangement samen voor een grote of kleinere groep. Of sluit het jaar af in onze feestzaal met je collega’s! In een decor van moderne faciliteiten en in de warme kerstsfeer wordt dit een ware belevenis.

De Brunotti Beachclub zorgt voor een onvergetelijke avond!

Kom langs 
Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan de Brunotti Beachclub om kennis te maken en de opties te bespreken. Neem voor een afspraak contact op christy@brunottibeachclub.com of 
via 0181 – 820 233

KERSTBRUNCH 1ste EN 2de KERSTDAG

Vier de kerst bij de Brunotti Beachclub. Wij serveren een heerlijke brunch op tweede kerstdag. Brunch buffet, dessert en onbeperkt koffie, thee en vruchtensap. Daarnaast is er vermaak voor jong en oud.

Aanvang 11:00 uur / Einde 14:00

Prijzen:
> 15 jaar € 34,50 p.p
5 – 14 jaar € 15,00 p.p
0 – 4 jaar Gratis!

Reserveren is gewenst via welkom@brunottibeachclub.com