Groepsles

Altijd al willen kitesurfen en vliegen over het water? Met onze kitesurf groepslessen maak je op een toegankelijke en veilige manier kennis met de sport. We werken aan de hand van de VDWS methode, waardoor je stap voor stap leert kitesurfen op je eigen niveau. Zien we je snel op het water?

THE FACTS

– 3 dagen les van 3 uur 
– Mogelijk met 1, 2 of 3 personen
– Incl. materiaal en wetsuit
– Voor iedereen van 12-99 jaar (een privéles te boeken vanaf 8 jaar)
– Lessenpakket van 3 lessen vanaf €349,- p.p.

Als je aan het einde van deze cursus beide kanten op 30 meter zelfstandig kunt kitesurfen, kun je bij ons je kitesurf materialen huren. 

 

Wat kun je verwachten?

Basiscursus
Les 1: Safety first, dus we lopen eerst door een stukje theorie heen. Je krijgt uitleg over het weer, de wind en algemene veiligheid. We doen een aantal safety oefeningen, vliegoefeningen en bodydraggen in het water.

Les 2: In deze les staat de kite centraal. Hoe start en land je de kite en hoe realaunche je hem.  Aan het einde van de les ga je al proberen een waterstart te maken!

Les 3: We gaan verder vanuit de waterstart aan beide kanten. Je krijgt tips & tricks over je positie. 

Bovenstaande geeft een indicatie van de gemiddelde cursist. We hebben altijd cursisten die het sneller kunnen, maar ben je minder getalenteerd, dan heb je misschien een extra les nodig. 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het autostrand is een toplocatie voor beginnende en ervaren kitesurfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone en Brunotti
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

ja, ik wil boeken!

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je kitesurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je.  Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!