Leren kitesurfen Oostvoorne

SNELLER LEREN KAN ECHT NIET!
Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren VDWS gecertificeerde leraren zorgen ervoor dat je het kitesurfen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt.

DE ALLERBESTE LOCATIE
Onze lessen worden, afhankelijk van de windrichting, gegeven op het Autostrand. Bij een bepaalde windrichting is het af toe noodzakelijk om uit te wijken naar de Maasvlakte.

Het (voormalig) Autostrand wordt door iedereen gezien als een van de beste spots van Europa om het kitesurfen onder de knie te krijgen. De locatie kenmerkt zich door vrije wind, ondiep water zonder stroming en golven! Bovendien is er volop ruimte. De benodigde tijd om het kitesurfen onder de knie is dan ook beduidend korter dan op andere strandlocaties.

KWALITEIT GEGARANDEERD
Wij zijn als school aangesloten bij het Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

GEAUTOMATISEERD BOEKINGSSYSTEEM
Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Middels ons geautomatiseerde boekingssysteem bepaal jij datum en tijdstip van de les. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact dan kan je ons uiteraard ook bellen 0181-820233.

OVERNACHTEN
Wist je dat wij ook boven de Brunotti Beachclub prachtige hotelkamers hebben? Wellicht een goede optie als je van wat verder weg komt! Boek je deze er direct bij dan geven we je daar 10% korting op.