Kitesurf lessen

Leren kitesurfen doe je bij Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse Meer. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij ons kom je altijd verder. Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren en enthousiaste leraren zorgen ervoor dat je het kitesurfen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt.

Je kunt bij ons kiezen voor een groepsles met maximaal 3 personen of privé les voor 1 of 2 personen. We zetten hieronder alle opties op een rijtje. Tot snel aan het Oostvoornse Meer!

April actie: boek een driedaagse groepskitecursus met €100,- korting met de code kite2024

Groepsles

 • Maximaal 3 personen
 • Elke les duurt 3 uur 
 • 1, 3 of 5 dagen op het water
 • Les op elk niveau
 • Inclusief de nieuwste materialen
 • Boekbaar vanaf €119,-

privé voor 2

 • Maximaal 2 personen
 • Elke les duurt 3 uur
 • 1, 3 of 5 dagen op het water
 • Les op elk niveau
 • Inclusief de nieuwste materialen
 • Boekbaar vanaf €149,-

privé les

 • 3 uur durende les
 • 1, 3 of 5 dagen op het water
 • Les op elk niveau
 • Inclusief de nieuwste materialen
 • Boekbaar vanaf €189,-

de allerbeste locatie

Onze kitesurflessen worden, afhankelijk van de windrichting, gegeven op het Autostrand van Oostvoorne of op het Slufter strand op de Maasvlakte.
Beide kitespots begeven zich in een uniek stuk kustgebied van Nederland.
De kust vormt hier een beschutte baai beschermd door de zandbanken bij de Slufter waardoor er geen golven en stroming zijn.

Het (voormalig) Autostrand wordt door iedereen gezien als een van de beste en veiligste spots van Europa om het kitesurfen onder de knie te krijgen. De locatie kenmerkt zich door vrije wind, ondiep water zonder stroming en zonder golven! Bovendien is er volop ruimte en is het een vrij rustige kitespot. De benodigde tijd om het kitesurfen hier onder de knie te krijgen is dan ook beduidend korter dan op andere strandlocaties omdat je niet wordt afgeleid door golven, stroming of andere kiters en je overal kunt staan. Ook fijn om te weten is dat hier geen scherpe schelpen op de bodem liggen.

Wat kun je verwachten?

Les 1: Safety first, dus we lopen eerst door een stukje theorie heen. Je krijgt uitleg over het weer, de wind en algemene veiligheid. We doen een aantal safety oefeningen, vliegoefeningen en bodydraggen in het water.

Les 2: In deze les staat de kite centraal. Hoe start en land je de kite en hoe relaunche je hem.  Aan het einde van de les ga je al proberen een waterstart te maken!

Les 3: We gaan verder vanuit de waterstart aan beide kanten. Je krijgt tips & tricks over je positie. 

Les 4: In deze les leer je hoe de wind- en weersvoorspelling werkt. Je kiest je eigen materiaal en legt deze zelf klaar. Je leert hoogte houden, halve wind varen, transition en ruime wind varen.

Les 5: Het is tijd om zelfstandig je startpositie op het strand te kiezen. Naast hoogte houden, leer je opkruisen. Last, but not least, leren we je waar je op moet letten bij het kiezen van je spot.

Bovenstaande geeft een indicatie van de gemiddelde cursist. We hebben altijd cursisten die het sneller kunnen, maar ben je minder getalenteerd, dan heb je misschien een extra les nodig. 

kwaliteit gegarandeerd

Wij werken met een kitesurf-lessysteem dat gebaseerd is op de methode van de Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs. We houden je vorderingen bij in ons systeem, zodat we precies weten wat je al hebt geleerd. Je krijgt voorafgaand aan elke les via je persoonlijke account online lesmateriaal toegestuurd waarmee je je op de les kunt voorbereiden als je dat fijn vind.

kiten wanneer jij wil

Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de kitesurfles die je uitgezocht hebt! Kies hieronder jouw les en boek direct in ons systeem, met up-to-date agenda. Zo kun je de lessen inboeken op een moment dat het jou uitkomt! Vragen? Stuur dan een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com 

alle voordelen op een rijtje

– Altijd kitesurfles van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Autostrand bij Oostvoorne is een toplocatie voor beginnende en ervaren kitesurfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone en Brunotti
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

alle prijzen op een rijtje

Groepsles 
1 dag €119,-
3 dagen €349,-
5 dagen €529,-

Privé voor 2
1 dag €149,-
3 dagen €429,-
5 dagen €629,-

Privé les
1 dag €189,-
3 dagen €529,-
5 dagen €899,