leren kitesurfen

sneller leren kitesurfen kan niet

Leren kitesurfen doe je bij Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse Meer. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij ons kom je altijd verder. Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren en enthousiaste leraren zorgen ervoor dat je het kitesurfen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt.

de allerbeste locatie

Onze lessen worden, afhankelijk van de windrichting, gegeven op het Autostrand. Bij een bepaalde windrichting is het af toe noodzakelijk om uit te wijken naar de Maasvlakte.

Het (voormalig) Autostrand wordt door iedereen gezien als een van de beste spots van Europa om het kitesurfen onder de knie te krijgen. De locatie kenmerkt zich door vrije wind, ondiep water zonder stroming en golven! Bovendien is er volop ruimte. De benodigde tijd om het kitesurfen onder de knie te krijgen is dan ook beduidend korter dan op andere strandlocaties.

kwaliteit gegarandeerd

Wij werken met een lessysteem dat gebaseerd is op de methode van de Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs. We houden je vorderingen bij in ons systeem, zodat we precies weten wat je al hebt geleerd. Je krijgt bij je cursus een lesboek vanuit VDWS waar je alle lesstappen in kunt zien.

kiten wanneer jij wil

Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Kies hieronder jouw les en boek direct in ons systeem, met up-to-date agenda. Zo kun je de lessen inboeken op een moment dat het jou uitkomt! Vragen? Stuur dan een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com 

alle voordelen op een rijtje

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren surfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone en Brunotti
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

alle prijzen op een rijtje

  • Introductie les € 99,-
  • 3 daagse basiscursus  € 275,-  *incl. VDWS kite werkboek
  • Vervolg les na 3 daagse basiscursus € 90,- 
  • Privé les € 165 ,-  
  • Privé les voor twee € 250,- 
  • Supervisie les € 75,- (€ 45,- met eigen materiaal)