kitesurfen

INTRODUCTIE CURSUS

2 DAAGSE CURSUS

3 DAAGSE CURSUS

PRIVÉ CURSUS

LESGEVEN IS WAT WE HET LIEFSTE DOEN!

SNELLER LEREN KITESURFEN KAN NIET!

HYDROFOIL CURSUS

Sneller leren kitesurfen kan niet!
Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren VDWS gecertificeerde leraren zorgen ervoor dat je het kitesurfen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt.

De allerbeste locatie om te leren kitesurfen
Onze lessen worden, afhankelijk van de windrichting, gegeven op het Autostrand. Bij een bepaalde windrichting is het af toe noodzakelijk om uit te wijken naar de Maasvlakte.

Het (voormalig) Autostrand wordt door iedereen gezien als een van de beste spots van Europa om het kitesurfen onder de knie te krijgen. De locatie kenmerkt zich door vrije wind, ondiep water zonder stroming en golven! Bovendien is er volop ruimte. De benodigde tijd om het kitesurfen onder de knie te krijgen is dan ook beduidend korter dan op andere strandlocaties.

Kwaliteit gegarandeerd
Wij zijn als school aangesloten bij het Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Geautomatisserd boekingssysteem
Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Middels ons geautomatiseerde boekingssysteem bepaal jij de datum en het tijdstip van de les. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact dan kan je ons uiteraard ook bellen 0181-820233.

Belangrijk: Wil je een cursus (dag) afzeggen? Bel dan tijdig af – minimaal 72 uur van te voren. Zo voorkom je dat de kosten voor de cursus in rekening worden gebracht. 

Meer informatie