meerdaagse cursus

Wil je echt leren windsurfen, dan is onze meerdaagse cursus geschikt voor jou. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs leren je in 4 lessen de do’s & dont’s van het windsurfen. Zodat jij met vertrouwen het water op kan! Zien we je snel op het water?

THE FACTS

– 4 lessen van 2 uur (theorie en praktijk)
– 2 t/m 6 personen
– Incl. de nieuwste surfmaterialen en wetsuit
– Voor iedereen van 6-99 jaar
– € 229,- per persoon 

Heb je al ervaring, maar wil je weer even opgefrist worden? Kijk dan eens bij ons HERINTREDERSCURSUS. Wil je eerst even proberen of windsurfen jouw nieuwe sport wordt, kun je ook een INTRO CURSUS  boeken.

Wat kun je verwachten?

Les 1: Allereerst gaan we doornemen welke materialen er zijn en volgt er een korte theorie uitleg. Op de surfsimulator vertellen we welke startposities er zijn, hoe je een zeil optrekt en je in de basishouding komt. Je komt te weten hoe je rechtdoor vaart en hoe je overstag gaat.
Daarna is het tijd om het water in te gaan en de theorie in de praktijk te brengen. Je leert terug peddelen en je eigen materialen uit elkaar halen.    

Les 2: op het strand leggen we je uit hoe windrichtingen werken. Op de surfsimulator leren we je de standen van het zeil en hoe je stuurt naar de verschillende koersen. Op het water leer je sturen, koersen varen en opkruisen.

Les 3: Waar moet je op letten tijdens het huren of kopen van surfmaterialen? Daar geven we je vandaag antwoord op en je mag je eigen spullen klaarleggen. Op het water ga je de eerste lange rakken op open water varen en ga je oefenen met gijpen.

Les 4: Welke regels gelden er op het water en wat doe je bij pech? Je gaat zelf je materialen kiezen en alles klaarmaken. De ultieme uitdaging op deze laatste dag is zelfstandig surfen op open water én weer terug komen op de plek waar je begonnen bent!

Iedereen leert op zijn eigen tempo. Als je net iets meer tijd nodig hebt, kun je een losse les bijboeken.  

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren windsurf foilers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Gaastra en Aztron
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je wingsurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!