Verhuur wetsuit & accessoires

Westuits & accessoires huren

Bij de windsurfverhuur en windsurfschool van Brunotti Beachclub huur je de allernieuwste windsurfmaterialen van Duotone & Brunotti. Alle windsurfsets zijn uitgerust met de beste accessoires en altijd ruim voorradig.

Wij hebben een ruime voorraad windsurfboards, gieken, masten, trapezes en wetsuits.  Daardoor vaar je altijd de perfecte set in alle weersomstandigheden en is er materiaal voor elk niveau. Onze medewerkers adviseren je graag bij het kiezen van de juiste surfmaterialen. Natuurlijk maken ze het materiaal klaar voor gebruik en ruimen het weer voor je op.

Je kunt bij Brunotti Beachclub voor de deur surfen! Met eigen kleedruimte, douches en lockers het ideale startpunt voor jouw surfsessie. 

Reserveren van de materialen is niet mogelijk, je kunt gewoon langskomen tijdens onze openingstijden. Heb je andere vragen, kijk dan even bij onze FAQ of stuur dan een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com

Duur Wetsuits Trapeze
1 uur € 5,- € 5,-
2 uur € 7,50 € 7,50
3 uur € 10,- € 10,-
4 uur € 12,50 € 12,50
Hele dag Tot 30 minuten voor sluittijd € 17,50 € 17,50

good to know

  • Windsurf materiaal huren is alleen mogelijk met een geldig legitimatiebewijs.
  • Tijdens de huur periode wordt het legitimatiebewijs als borg ingenomen.
  • Bekijk hier onze voorwaarden & verzekeringsmogelijkheden.
  • Gemaakte schade aan materiaal wordt doorberekend aan de gebruiker.
  • Alle kaarten zijn persoon gebonden
  • Alle kaarten zijn excl. gebruik wetsuit/schoenen en trapeze, gebruik hiervan kan tegen een meerprijs worden toegevoegd aan je kaart.
  • 15% korting voor kaarthouder t/m 12 jaar.

Openingstijden verhuurcentrum

April 7 dagen per week van 09.00-18.00 uur Mei t/m oktober 7 dagen per week van 09.00-20.00 uur November 7 dagen per week van 09.00-18.00 uur

LET OP! OPENINGSTIJDEN KUNNEN AFWIJKEN BIJ ZEER SLECHT WEER ZOALS STORM, ONWEER OF HAGEL