Wetsuits & trapezes huren

Bij de windsurfverhuur en windsurfschool van Brunotti Beachclub huur je de allernieuwste windsurfmaterialen van Duotone & Brunotti. Alle windsurfsets zijn uitgerust met de beste accessoires en altijd ruim voorradig.

Wij hebben een ruime voorraad windsurfboards, gieken, masten, trapezes en wetsuits.  Daardoor vaar je altijd de perfecte set in alle weersomstandigheden en is er materiaal voor elk niveau. Onze medewerkers adviseren je graag bij het kiezen van de juiste surfmaterialen. Natuurlijk maken ze het materiaal klaar voor gebruik en ruimen het weer voor je op.

Je kunt bij Brunotti Beachclub voor de deur surfen! Met eigen kleedruimte, douches en lockers het ideale startpunt voor jouw surfsessie. 

Reserveren van de materialen is niet mogelijk, je kunt gewoon langskomen tijdens onze openingstijden. Heb je andere vragen, kijk dan even bij onze FAQ of stuur dan een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com

Duur Wetsuit Trapeze
1 uur € 5,- € 5,-
2 uur € 7,50 € 7,50
3 uur € 10,- € 10,-
4 uur € 12,50 € 12,50
Hele dag Tot 30 minuten voor sluittijd € 17,50 € 17,50

Barbara, Surfinstructeur

  • Om onbezorgd te surfen, is het afsluiten van een VDWS Safety tool verzekering aan te raden bij de aanschaf van een 10 rittenkaart of jaarkaart. Onderaan de pagina vind je hier meer info over.
  • Al het materiaal is onverzekerd mits er een VDWS Safety tool verzekering aangeschaft  en huurder is 100% verantwoordelijk voor ontstane schades tijdens gebruik. Eventuele schade aan de materialen bij start huurperiode, dient door huurder aan verhuurder kenbaar gemaakt te worden.
  • Alle kaarten zijn persoonsgebonden.
  • Alle kaarten zijn 12 maanden geldig.
  • Met een jaarkaart kun je onbeperkt materiaal naar keuze gebruiken, mits voorradig.
  • Ben je jonger dan 12 jaar? Dan krijg je 20% korting op je 10 rittenkaart of jaarkaart! Mail naar surfschool@brunottibeachclub.com
  • Alle kaarten zijn excl. gebruik wetsuit/schoenen en trapeze, gebruik hiervan kan tegen een meerprijs worden toegevoegd aan je kaart.

Openingstijden verhuurcentrum
April 7 dagen per week van 09.00-18.00 uur
Mei t/m oktober 7 dagen per week van 09.00-20.00 uur
November 7 dagen per week van 09.00-18.00 uur
December – maart alleen open op afspraak 

LET OP! OPENINGSTIJDEN KUNNEN AFWIJKEN BIJ ZEER SLECHT WEER ZOALS STORM, ONWEER OF HAGEL

VDWS Verzekering
De verzekering voor alle watersporters. Premie voor een heel jaar vanaf €39,00. Zo ben je verzekerd voor het huren van al je surfgear, met een eigen risico van €50,00 per schadegeval. Wereldwijde dekking bij ieder surf verhuur centrum. Aanmelden kan via de volgende link: https://cp.vdws.de/safetytool/ 

Bij school ID invullen: 20882 BRUNOTTI BEACHCLUB