WiNGFOIL huren

Bij de surfschool van Brunotti Beachclub huur je, naast de allernieuwste wind- en kitesurfmaterialen, nu ook wingfoils! De ultieme watersport is een kruising tussen kitesurfen, windsurfen en golfsurfen. Ga het water op en probeer deze nieuwe sport uit. Alle wingfoils zijn uitgerust met de beste accessoires en altijd ruim voorradig.

Tijdens de huur periode kan je wisselen van materiaal, zo heb je altijd de perfect set. Onze medewerkers adviseren je graag over het kiezen van de juiste surf materialen. Natuurlijk maken ze het helemaal materiaal klaar voor gebruik en ruimen het weer voor je op.

Reserveren van de materialen is niet mogelijk, je kunt gewoon langskomen tijdens onze openingstijden. Heb je andere vragen, stuur dan even een mailtje naar surfschool@brunottibeachclub.com

Duur Wingfoilset (board, wing, foil)
1 uur € 35,-
2 uur € 55,-
3 uur € 70,-
4 uur € 85,-
Hele dag Tot 30 minuten voor sluittijd € 110,-
10 rittenkaart 1 Rit is 2 uur op het water € 350,-
Jaarkaart N.V.T.

good to know

  • Bekijk hier onze voorwaarden & verzekeringsmogelijkheden. Afkoop schade voor foilen is niet mogelijk. Gebruik is 100% eigen risico. 
  • Gemaakte schade aan materiaal wordt doorberekend aan de gebruiker.
  • Alle kaarten zijn persoonsgebonden
  • Alle kaarten zijn excl. gebruik wetsuit/schoenen en trapeze, gebruik hiervan kan tegen een meerprijs worden toegevoegd aan je kaart.
  • 15% korting voor kaarthouder t/m 12 jaar.

Openingstijden verhuurcentrum

April 7 dagen per week van 09.00-18.00 uur
Mei t/m oktober 7 dagen per week van 09.00-20.00 uur
November 7 dagen per week van 09.00-18.00 uur

LET OP! OPENINGSTIJDEN KUNNEN AFWIJKEN BIJ ZEER SLECHT WEER ZOALS STORM, ONWEER OF HAGEL

VDWS Verzekering
De verzekering voor alle watersporters. Premie voor een heel jaar vanaf €39,00. Zo ben je verzekerd voor het huren van al je surfgear, met een eigen risico van €50,00 per schadegeval. Wereldwijde dekking bij ieder surf verhuur centrum. Aanmelden kan via de volgende link: https://cp.vdws.de/safetytool/ 

Bij school ID invullen: 20882 BRUNOTTI BEACHCLUB