wingfoil
verhuur

Bij de surfschool van Brunotti Beachclub huur je jouw wingfoilmateriaal van Duotone, Fanatic en GA! De ultieme watersport is een kruising tussen kitesurfen, windsurfen en golfsurfen. Het mooiste is dat wingfoilen bij Brunotti Beachclub gewoon voor de deur kan! 

hoe werkt de verhuur?

Je bent van harte welkom bij onze surfschool naast het restaurant van Brunotti Beachclub. Onze collega’s staan klaar om je te adviseren over de materialen en helpen je met het klaarleggen en opruimen van je surfgear. Tijdens de huurperiode kan je wisselen van materiaal, zo heb je altijd de perfecte set. Met eigen kleedruimte, douches en lockers het ideale startpunt voor jouw sessie. Alle wingfoils zijn uitgerust met de beste accessoires en altijd ruim voorradig.

Eerst nog een les voordat je zelfstandig het water op gaat? Boek hier je les bij Brunotti Beachclub.

Start of eindig je surfsessie met een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

voordeelkaarten

Bij Brunotti Beachclub wing je voor de beste prijs met een voordeelkaart of een jaar abonnement. 1 jaar lang onbeperkt windsurfen, wingsurfen, wingfoilen, suppen en kajakken!

Losse verhuur is ook mogelijk. In de verhuur vind je materialen van Duotone, Fanatic en GA.

Reserveren is niet nodig, we hebben een ruime voorraad, zodat je altijd met de juiste materialen het water op kunt. 

Op al onze verhuur gelden onze voorwaarden. We raden je de watersportverzekering via VDWS. Voor €39,- ben je wereldwijd een jaar lang verzekerd voor al je schade. Aanmelden kan via de volgende link: https://cp.vdws.de/safetytool/
Bij school ID invullen: 20882 BRUNOTTI BEACHCLUB

Eerst nog een les voordat je zelfstandig het water op gaat? Boek hier je wingsurfles bij Brunotti Beachclub. Heb je andere vragen, kijk dan even bij onze FAQ of stuur een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com