wingsurf clinic

Avontuur op het water! Met de wingsurf clinic leer je de beginselen van het wingsurfen. Deze nieuwe sport is een combinatie tussen windsurfen, kite en golfsurfen. Met een opblaasbaar zeil, de wing, sta je op een surfboard en vlieg je over het Oostvoornse Meer. De clinic is geschikt voor beginners én voor meer ervaren wind- of kitesurfers.

Wat kun je verwachten?

Wij leren jou alle basics van deze uitdagende watersport! Allereerst gaan we doornemen welke materialen er zijn en volgt er een korte theorie uitleg. Hierin vertellen we welke materialen er zijn en wat de beste startposities zijn. Je leert de juiste vaarhouding aan te nemen, rechtdoor te surfen en overstag te gaan. Naast bovenstaande, leer je ook hoe je terug peddelt en je materiaal uit elkaar haalt en opbergt. 

the facts

– Wingsurf clinic op het Oostvoornse Meer
– Combinatie tussen wind-, kite- en golfsurfen
– Geschikt voor beginners en ervaren surfers
– Begeleidt door onze ervaren en enthousiaste instructeurs

Boekbaar vanaf 6 personen |  €49,50 p.p. | 1,5 uur | Inclusief alle benodigde materialen

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Boek hieronder direct jullie clinic!

Liever advies over jullie komst? Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. We maken graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wensen en budget.  Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom op locatie!

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482