Hatha yoga bij Brunotti Beach club

In verband met de huidige coronacrisis, gaan de yogalessen tot nadere bepalingen niet door.

———————————————————————————————————————– 

Ook dit jaar geven we weer yoga bij Brunotti Beach Club. Wat is er nou heerlijker dan yoga te beoefenen terwijl je uitkijkt over het Oostvoornse Meer en je bij mooi weer de yogamat buiten op het dakterras of het strand kunt uitrollen?

Dit jaar bieden we bij Brunotti Beachclub Hatha yoga aan. Hatha yoga is een yoga variant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechniek (pranayama).

Tijdens de yoga les vertragen we de bewegingen van ons lichaam en wordt de aandacht naar binnen gericht zodat we tot diepe ontspanning en verstilling komen. Door rustig en met aandacht de houdingen uit te voeren ontstaat er ruimte in je lijf, rust in je hoofd en verdiept de natuurlijke adem zich.

De lessen worden gegeven op dinsdagavond van 19.30 tot 20.40 uur, en op zondagmorgen van 10.00 tot 11.10 uur. Trek makkelijke en comfortabele kleding aan en voor de eindontspanning is het fijn om iets warms bij je te hebben (sokken, vest eventueel een dekentje).

Namaste