binnenactiviteit

Liever de creatieve kant in de groep naar boven halen? Of een muzikale avond beleven? Brunotti Beachclub biedt verschillende activiteiten aan waar je geen natte voeten van krijgt: een workshop surfboards schilderen, pubquiz of music dinner show. 

 

surfboards schilderen

Laat je creativiteit naar boven komen en maak van een surfboard een gepersonaliseerd board of hapjesplank.

The facts
– Je krijgt een houten surfplank
– Je maakt je eigen creatie met verf  
– De activiteit wordt begeleidt door onze enthousiaste en ervaren instructeurs
– €22,50 p.p.

Boekbaar vanaf 8 personen |  1,5 uur | Inclusief alle benodigde materialen

pubquiz

Wie heeft de meeste nummer 1 hits gescoord? Welke landen vallen onder de Balkan landen? Zijn jullie als team echte alleskenners of ligt het op het puntje van je tong? In samenwerking met onze partner Rotterdam Buiness Events bieden wij de pubquiz aan. Een enthousiaste presentator, gesterkt door de DJ, zorgen samen dat jullie avond een echt feestje wordt. In verschillende rondes kijken we wie het meeste weet van actualiteiten, sport, muziek en algemene kennis. De pubquiz kan ook aangevuld worden met vragen over jullie bedrijf. Natuurlijk met een lekker muziekje tussendoor!

– Je speelt in teams van 4-5 personen
– Er is een entertainer en DJ inclusief geluidsinstallatie
– De winnaar wordt beloond
– Samen te boeken met een barbecue, borrel, walking dinner of sit down diner

Boekbaar vanaf 20 personen |  1,5 uur | Inclusief alle benodigde materialen | p.o.a. 

quiz, business, conference-4168371.jpg

the music dinner show

De ultieme beleving is gegarandeerd aanwezig tijdens de Music Dinner Show. Vanaf het eerste moment een feestje met de zanger/presentator van de avond. Wie kent de meeste hits uit de 70’s of de 00’s (we kijken natuurlijk even wat de gemiddelde leeftijd is)?

Er wordt gespeeld in teams en stilzitten is geen optie. Wie zong dat ene nummer ook alweer en wie zaten er eigenlijk allemaal in die ene band? Natuurlijk wordt het winnende team in het zonnetje gezet! Tussen de rondes door, zorgen we voor een gevulde maag. Kijk bij de arrangementen voor de mogelijkheden of leg je vraag neer bij onze eventmanagers. Zij hebben zelf met alle collega’s ook de Music Dinner Show gedaan en kunnen jullie er alles over vertellen.

– Er is een entertainer en DJ inclusief geluids- en lichtinstallatie
– Inclusief prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
– Het wordt gegarandeerd een groot feest!
– Samen te boeken met een barbecue, borrel, walking dinner of sit down diner

Boekbaar vanaf 40 personen |  3-5 uur | Inclusief alle benodigde materialen | p.o.a. 

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. We maken graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wens en passend bij jullie budget. Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom op locatie!

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482