surfclub

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je graag elke week komen windsurfen? Dan hebben we speciaal voor jou de surfclub. Je mag 9 zaterdagen of zondagen achter elkaar het water op. Beginner of al wat ervaring, je komt in een groep op je eigen niveau met een vaste instructeur. Ga je mee het water op?

the facts

– Er start 2 x per jaar een surfclub, in het voorjaar en najaar
– Je doet 9 zaterdagen of zondagen mee
– Het kost €270,- per periode
– De groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Bij het boeken kan gekozen worden voor niveau 1 t/m 3 om vooraf een indicatie te geven.
– Je hoeft alleen zwemkleding, een handdoek en surfschoenen mee te nemen. De rest verzorgen wij!

Wist je dat we in de vakanties ook een hele week achter elkaar kan komen surfen? Check hier wanneer je mee kunt doen!  

wat kun je verwachten?

Je gaat per keer 2 uur varen en zoveel mogelijk leren. Soms een beetje theorie op het strand en de surfsimulator. Maar natuurlijk zoveel mogelijk meters maken. Je leert rechtdoor varen, gijpen, overstag, koersen, elke week leer je weer iets bij. Niet alleen van je instructeur, maar ook van de andere surfers.

De surfclub voorjaar start op zaterdag 18 en zondag 19 mei.
De surfclub najaar start op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. 

Zaterdag 10.30-12.30 uur & 13.00-15.00 uur
Zondag 10.30-12.30 uur & 13.00-15.00 uur

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. 

Heb je een vraag over de surfclub? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!