faq

het antwoord op jouw vragen

Heb je een vraag over onze surflessen, verhuur, het restaurant of een event? De meest gestelde vragen hebben we hieronder beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op!

SURFSCHOOL

Surfshop & surfschool

Vanaf april elke dag geopend vanaf 10.00 uur

Dec-jan-feb-mrt
Do-zo 10.00-17.00

November
Di-zo 10.00-17.00

We werken met een online boekingssysteem (Viking). Heb je al een account, dan kun je hier inloggen. Als je nog geen account hebt, kun je deze aanmaken tijdens het boeken van je les. In het boekingssysteem geef je direct aan wanneer je de lessen in wil boeken.

Klik hier om je windsurfles te boeken 

Klik hier om je kitesurfles te boeken 

Klik hier om je wingles te boeken

Klik hier om je suples te boeken

We bieden verschillende lessen aan om te leren windsurfen, kitesurfen, wingsurfen en suppen. 

Wil je kijken welke sport het beste bij jou past, dan raden we aan te beginnen met een introductieles. Wil je na de cursus zelfstandig het water op, kijk dan naar de meerdaagse cursussen. Je wordt altijd ingedeeld bij surfers op hetzelfde niveau. Je vind alle lessen hier

Je vind Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse Meer.

Noordoever 3
3233 NC Oostvoorne

Je boeking is pas definitief als de betaling is voldaan. Dit kan tot uiterlijk 72 uur voor de start van jouw cursus. Je kunt betalen via Ideal in jouw account. Indien de boeking niet tijdig wordt betaald, kan deze door ons geannuleerd worden. Log hier in op jouw account.

We hebben te maken met weersafhankelijke activiteiten. 1 Dag voorafgaand aan je les krijg je een e-mail en SMS. Hierin staat of jouw les door kan gaan. 75% Van alle lessen gaan door. Het kan ook zijn dat je les in een marge van 2 uur verplaatst wordt, dit is dan zichtbaar in jou persoonlijke account. Mocht de les niet doorgaan, dan kun je die les opnieuw plannen in het systeem. Zo weet je zeker dat je krijgt waar je voor betaald!

Als je een eigen pak hebt, mag je die natuurlijk meenemen. Geen probleem als je die niet hebt, wij hebben een ruime voorraad pakken van Brunotti in alle maten.

Dit neem je zelf mee:
– Zwemkleding en handdoek (we hebben warme douches!)
– Zonnebrand en bril
– Warme kleding voor na je les
– Surfschoentjes (niet verplicht, wel fijn). Ook te koop bij de Surfshop!

 

Bij Brunotti Beachclub vind je kleedkamers met warme douches en kluisjes voor je waardevolle spullen.

Het reserveren van een strandbedje en windscherm is niet mogelijk. Je bent altijd van harte welkom om een bedje of windscherm te huren in ons activiteitencenter. Wij hebben een ruime hoeveelheid bedjes en windschermen op voorraad.

Gefeliciteerd, je hebt jouw cursus afgerond! Natuurlijk hopen we je snel weer terug te zien.

What’s next?
Na het afronden van je cursus hebben we verschillende opties voor jou om door te gaan met deze sport.

Optie 1 – Huur materiaal
Ons verhuurcentrum is vanaf april 7 dagen per week geopend en ligt vol met de allernieuwste gear. Deze zijn per uur te huur en reserveren is niet nodig. Check de prijzen hier.  

Optie 2 – Aanschaf eigen materiaal

De beste deals en advies krijg je bij de shops van Eurofuncenter.
Check www.eurofun.nl of kom langs in Oostvoorne of Zevenhuizen.

Optie 3 – Boek een nieuwe cursus 
Wil je liever eerst nog een les? We helpen je graag jouw skills te ontwikkelen. Dit doe je via deze weg:https://brunottibeachclub.viking.beerntea.com/

Op al onze verhuur gelden onze voorwaarden. We raden je de watersportverzekering via VDWS aan als je vaker huurt.   Premie voor een heel jaar vanaf €39,00. Zo ben je verzekerd voor het huren van al je surfgear, met een eigen risico van €50,00 per schadegeval. Wereldwijde dekking bij ieder surf verhuur centrum. Aanmelden kan via de volgende link: https://cp.vdws.de/safetytool/ 

Bij school ID invullen: 20882 BRUNOTTI BEACHCLUB

Indien je jouw boeking wilt annuleren of verplaatsen, kan dit tot uiterlijk 48 uur voor jouw startdatum. Voor elke boeking die niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, worden de totale kosten in rekening gebracht. Annuleren of verplaatsen is alleen mogelijk door te mailen naar surfschool@brunottibeachclub.com

Je kunt inloggen op https://brunottibeachclub.viking.beerntea.com/

Hier zie je de geboekte lessen en de openstaande lessen.

Jazeker, alle informatie over kinderfeestjes vind je hier

Kijk live mee op onze webcam via deze link.  

Rijkswaterstaat is verantwoordelijk voor het meten en melden van de aanwezigheid van blauwalg. Op de borden voor het meer zie je de uitkomst van de meest recente meting. Ook is de kwaliteit van het zwemwater te zien via deze link.  

Blauwalgen zijn bacteriën die gifstoffen kunnen maken. Als het warm is, kunnen de blauwalgen snel groeien en een blauwgroene of roodbruine laag op het water veroorzaken. Als je zwemt in water met veel blauwalg kun je de volgende klachten krijgen:

  • huiduitslag en een rode, jeukende of branderige huid
  • branderige, jeukende of rode ogen
  • een allergische reactie (netelroos)

Tijdens het zwemmen, krijg je nog wel eens een slokje water binnen. Daardoor kun je ook last krijgen van misselijkheid, buikkrampen, overgeven en diarree. Als je astma hebt, kun je benauwd worden door het inademen van kleine waterdruppeltjes.

De klachten zijn meestal na twee of drie dagen weer over. Als je heel veel water met blauwalgen binnenkrijgt, kun je ernstige klachten krijgen. Dat komt gelukkig bijna niet voor. Heb je ernstige klachten? Neem dan contact op met je huisarts. (bron: GGD)

We verkopen het hele seizoen surfmateriaal verkopen van vorige seizoenen. 
Het aanbod staat op Marktplaats of informeer in de shop.

We verhuren de nieuwste materialen om te windsurfen, kitesurfen, golfsurfen, suppen en mountainbiken. Check de actuele prijzen hier. 

RESTAURANT

Restaurant 
Elke dag geopend vanaf 11.00 uur

Reserveren voor het restaurant doe je hier: https://www.bookdinners.nl/restaurants/oostvoorne/brunotti-beach-club. Reserveren voor het terras is helaas niet mogelijk, maar je bent van harte welkom om langs te komen. Wil je met een groep met meer dan 8 personen komen? Neem dan contact op met Christy of Romana via events@brunottibeachclub.com

Reserveren is niet mogelijk op het terras, maar je bent van harte welkom om langs te komen. We hebben twee terrassen met veel schaduwruimte.

De menukaarten vind je hier.

Geen probleem, we houden graag rekening met je wensen. Wil je van tevoren iets weten over onze kaart, stuur dan een mail naar welkom@brunottibeachclub.com

Overnachten kan in een van de hotelkamers boven Brunotti Beachclub of in een van de lodges. Voor vragen en boekingen, kijk op www.beachhoteloostvoorne.nl

Je hond is van harte welkom. We hebben waterbakken en natuurlijk lekkere hondenkoekjes voor je viervoeter. Op het terras dienen de honden aangelijnd te worden.

Brunotti beachclub is een plek voor het hele gezin. Naast spelen in het zand, hebben we twee kasten vol met spelletjes en speelgoed. Voor de kleinsten zijn er fijne kinderstoelen.  Voor de iets oudere kinderen is er genoeg te doen bij de surfschool, zoals suppen en windsurfen. Op onze menukaart staan verschillende kindermenu’s. 

Je kunt kosteloos parkeren op de grote parkeerplaats naast de beachclub.

Bij Brunotti Beachclub zijn er verschillende bbq arrangementen. Ook bieden we een vega, halal en kids bbq aan.

De opties zijn hier terug te vinden. 

We zijn altijd op zoek naar horecatoppers! Onze actuele vacatures vind je hier. 

Jazeker, deze vind je hier. 

EVENTS

Onze eventmanagers Christy en Romana kijken graag in de agenda. Zij zijn te bereiken via events@brunottibeachclub.com  mogelijkheden. 

We zijn een officiële trouw locatie en we verzorgen graag jullie dag van begin tot eind. Brunotti Beachclub organiseert kleine en grote bruiloften, geheel op maat! Kijk voor de mogelijkheden op onze trouwpagina of neem contact op met onze eventmanagers via events@brunottibeachclub.com 

Jazeker, alle informatie over kinderfeestjes vind je hier

Je kunt bij ons in het restaurant, op het terras of in de Lighthouse zaal terecht voor een borrel of feest. 

Meer informatie vind je hier.

Checken of een datum beschikbaar is, neem dan contact op met onze eventmanagers via events@brunottibeachclub.com

Actief op het strand of gezellig eten met collega’s? Alle mogelijkheden voor het eten zijn hier terug te vinden. De groepactiviteiten vind je hier. 

Jazeker! We bieden speciale schoolprogramma’s aan die hier terug te vinden zijn. 

Heb je een vraag of wil je boeken? Onze eventmanagers Romana en Christy staan voor jullie klaar!

Romana 06-21572290
Christy 06-11255482

Events@brunottibeachclub.com

Op zoek naar een locatie voor een schoolkamp? Check dan het   Samuel van Naarden huis

FOOD & DRINKS

Start of eindig je surfsessie met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!