FAQ

FAQ SURFSCHOOL

We werken met een online boekingssysteem (Viking). Heb je al een account, dan kun je online inloggen. Als je nog geen account hebt, kun je deze aanmaken op de site. In het boekingssysteem geef je aan wanneer je de lessen in wil boeken.

Klik hier (https://brunottibeachclub.com/windsurfles-oostvoorne/) voor windsurflessen

Klik hier (https://brunottibeachclub.com/kitesurfschool/) voor kitesurflessen

We bieden verschillende wind- en kitesurflessen aan.

Wil je eerst kijken of wind- of kitesurfen jouw ding is? Boek dan een introductiecursus. Wil je na de cursus zelfstandig het water op kunnen, kijk dan naar de meerdaagse cursussen. Als je al eerder les hebt gehad, kun je dit aangeven bij opmerkingen tijdens je boeking.

Klik op de link voor een complete beschrijving over de locatie en hoe je er kan komen: http://brunottibeachclub.com/brunotti-beachclub-oostvoorne/

Je boeking is pas definitief als de betaling is voldaan. Dit kan tot uiterlijk 72 uur voor de start van jouw cursus. Je kunt betalen via Ideal in jouw account. Indien de boeking niet tijdig wordt betaald, kan deze door ons geannuleerd worden. Log hier in op jouw account: https://brunottibeachclub.viking.beerntea.com/

We hebben te maken met weersafhankelijke activiteiten. 1 Dag voorafgaand aan je les krijg je een E-mail en SMS. Hierin staat of jou les door kan gaan. 75% Van alle lessen gaan door. Het kan ook zijn dat je les in een marge van 2 uur verplaatst wordt, dit is dan zichtbaar in jou persoonlijke account. Mocht de les niet doorgaan, dan kun je die les opnieuw plannen in het systeem. Zo weet je zeker dat je krijgt waar je voor betaald!

Als je een eigen pak hebt, mag je die natuurlijk meenemen. Wij hebben een ruime voorraad pakken van Brunotti in alle maten. Surf/water schoentjes dienen zelf meegenomen te worden of kunnen vanaf €10,- in onze surfwinkel worden aangeschaft.

Daarnaast zijn onderstaande dingen handig om in te pakken:
– Zwemkleding en handdoek
– Zonnebrand en bril
– Warme en/ of wind dichte jas of trui

Het reserveren van een strandbedje en windscherm is niet mogelijk. Je bent altijd van harte welkom om een bedje of windscherm te huren in ons activiteitencenter. Wij hebben een ruime hoeveelheid bedjes en windschermen op voorraad.

Het reserveren van een sup is niet mogelijk. Je bent altijd van harte welkom om langs te komen in ons activiteitencenter. Wij hebben een ruim aanbod in sups, maar op de drukste dagen kunnen de sups allemaal verhuurd zijn. Wil je met een groep (meer dan 8 personen) komen suppen? Neem dan contact op met Christy of Romana via events@brunottibeachclub.com

Gefeliciteerd, je hebt jouw cursus afgerond! We hopen dat je een toffe dag hebt gehad! Natuurlijk hopen we je snel weer terug te zien.

What’s next?
Na het afronden van je cursus hebben we verschillende opties voor jou om door te gaan met deze sport.

Optie 1 – Huur materiaal >>
Ons verhuurcentrum is 7 dagen p/wk geopend en ligt vol met de allernieuwste gear. Deze zijn per uur te huur en reserveren is niet nodig.
Check : https://brunottibeachclub.com/verhuur/
Optie 2 – Jouw eigen materiaal >>
De beste deals en advies krijg je bij de shops van Eurofuncenter.
Check www.eurofun.nl of kom langs in een van de shops.
Optie 3 – Boek een nieuwe cursus >>
Wil je nog een cursus boeken? We helpen je graag jouw skills te ontwikkelen. Dit doe je via deze weg:https://brunottibeachclub.viking.beerntea.com/

Het reserveren van een windsurfset is niet mogelijk. Je bent altijd van harte welkom om langs te komen in ons activiteitencenter. Wij hebben een ruime voorraad wind- en kitesurfmateriaal en kunnen je dus meestal gewoon helpen.

Het activiteitencenter is dagelijks geopend van 09.00-20.00 uur.

Oktober, november, april, mei (afhankelijk van het weer) zijn we tot 18.00 uur open.

December – maart alleen geopend op afspraak.

Indien je jouw boeking wilt annuleren of verplaatsen, kan dit tot uiterlijk 48 uur voor jouw startdatum. Voor elke boeking die niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd, worden de totale kosten in rekening gebracht. Annuleren of verplaatsen is alleen mogelijk door te mailen naar surfschool@brunottibeachclub.com

Vraag je inloggegevens opnieuw aan via https://brunottibeachclub.viking.beerntea.com/

Je kunt inloggen op https://brunottibeachclub.viking.beerntea.com/

FAQ RESTAURANT & HOTEL

Reserveren voor het restaurant doe je hier: https://www.bookdinners.nl/restaurants/oostvoorne/brunotti-beach-club. Reserveren voor het terras is helaas niet mogelijk, maar je bent van harte welkom om langs te komen. Wil je met een groep met meer dan 8 personen komen? Neem dan contact op met Christy of Romana via events@brunottibeachclub.com

Reserveren is niet mogelijk op het terras, maar je bent van harte welkom om langs te komen. We hebben twee terrassen met veel schaduwruimte.

Onze lunchkaart vind je hier 

Onze dinerkaart vind je hier 

Geen probleem, onze chef maakt graag iets voor je. Wil je een vraag aan onze chef stellen, stuur dan een mail naar keuken@brunottibeachclub.com

Leuk dat je bij ons wil komen overnachten! We beschikken over 6 Meerzichtkamers en 6 Duinzichtkamers. De Duinzichtkamers passen helemaal in de strandsfeer en zijn geschikt voor 2 personen. Slapen doe je op een heerlijke boxspring en je hebt uiteraard je eigen badkamer.

De Meerzichtkamers hebben een slaap- en leefgedeelte, met tweepersoons boxspring en slaapbank. Deze is geschikt voor een derde persoon of twee kinderen tot 12 jaar. Je badkamer en toilet op de kamer zijn gescheiden van elkaar en uiteraard geniet je vanaf je kamer van het uitzicht op het Oostvoornse Meer.

De lodges achter Brunotti Beachclub zijn geschikt voor 2, 4 of 5 personen. Meer informatie en boekingsmogelijkheden zijn te vinden op https://www.beachhoteloostvoorne.nl/lodges

De lodges zijn boekbaar per weekend, midweek of week met wisseldagen op maandag en vrijdag.

Als je geboekt hebt via Booking.com, gaan de annulering en eventuele vragen ook via je account bij Booking.com

Heb je op onze website geboekt? Stuur dan een mail naar welkom@brunottibeachclub.com om je annulering door te geven. Let op: dit geldt niet voor de non-refundable kamers. Een annulering kan maximaal 3 dagen voor aankomst geannuleerd worden.

Aankomst is vanaf 15.00 uur en uitchecken om 11.00 uur.

Kun je niet voor 20.00 uur inchecken? Laat het ons dan even weten via welkom@brunottibeachclub.com

Je hond is van harte welkom. Je betaalt per hond 9,50 per nacht, met een maximum van 2 honden per kamer of lodge. Op het terras dienen de honden aangelijnd te worden.

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons een mailtje!

Vragen over de surfschool stuur je naar surfschool@brunottibeachclub.com
Vragen over events kun je mailen naar events@brunottibeachclub.com
Overige vragen kun je sturen naar welkom@brunottibeachclub.com