jeugd & scholen

jeugd & scholen bij brunotti beachclub

Brunotti Beachclub is de plek voor de kids waar altijd iets te beleven is, van complete windsurfweek tot kinderfeestje en beachday met je school. Check hieronder alle mogelijkheden!

(nog beter) leren windsurfen

Wil je leren windsurfen, dan zit je bij Brunotti Beachclub helemaal goed. Wil je elke week het water op, schrijf je dan in voor de surfclub en ga 9 weken achter elkaar op een vaste dag het water op. Of kom 5 dagen achter elkaar tijdens onze windsurfweken in de mei- en zomervakantie. Hieronder vind je alle mogelijkheden. Tot op het water!

beachday met je school

Kom je met jouw school langs voor een echte beachday? De ideale invulling voor een schoolreisje, sportdag, onderdeel van kamp, introductie of jaarafsluiting. Al te boeken vanaf €12,50 per leerling en voor basisscholen, middelbare scholen en vervolgopleidingen. 

kinderfeestjes

Natuurlijk hebben we ook de allertofste kinderfeestjes om er een onvergetelijke verjaardag van te maken. Kom met je vriendjes en vriendinnetjes windsurfen, suppen, mountainbiken, beach games en nog veel meer. All-in te boeken vanaf €17,50 per kind!

food & drinks

Start of eindig je surfsessie met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!