Surfshop Brunottibeachclub

Wil je gezellig komen praten over de nieuwste spullen op gebied van watersport? Of wil je gewoon eens lekker een trui of bikini shoppen met een heerlijke surf vibe aan het strand? Naast Brunotti Beachclub zit onze surfshop. Een hippe en moderne surfwinkel waar een onafhankelijk en persoonlijk advies altijd voorop staat!

Heb je een vraag? Laat het ons weten via surfshop@brunottibeachclub.com of kom langs in de shop!

wind- en kitesurf

Wind- en kitesurfen is onze passie. Het zit in onze natuur en het winkelpersoneel doet deze sporten zelf maar al te graag. Ideaal dus om eens met een lekker bakje koffie gericht advies te vragen! Alle producten van Fanatic, Duotone, Naish, Reedin, Cabrinha en Gaastra zul je hier dan ook in uitgebreide mate vinden.

wingfoil

Wingen is anno 2024 toch wel dé nieuwe rage. Benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Je kunt dan bij zowel de winkel als de surfschool eens binnen lopen voor informatie. Tip: in de winkel zie je alle verschillende producten naast elkaar en valt er een heleboel te ontdekken!

 

sup

Je ziet ze overal, die lange opblaasbare dingen waarbij een peddel gebruikt wordt om vooruit te komen. SUPpen kan al snel een leuke en sportieve workout zijn en is helemaal niet moeilijk! In de winkel staan vele uiteenlopende modellen in de showroom en kunnen ze je er alles over vertellen.

street & beachwear

Mocht je nou niet opzoek zijn naar een nieuw surfboard maar wél naar een bikini of leuke beach outfit? Ook deze kan je bij onze Surfshop veelvuldig vinden. Enkele merken die je tegen zult komen zijn o.a. Brunotti, Salty Crew, Mystic en Rip Curl.