Dit wordt de leukste week van je vakantie! Vijf dagen achter elkaar ga je natuurlijk met je eigen groepje windsurfen, maar we doen meer. Zo gaan we suppen op de single sup en de big sup, waar je met je hele groepje op kunt. We dagen je uit met verschillende beach & water games, dus geen enkele dag is hetzelfde.

the facts

– Elke week in de zomervakantie: 15, 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus 
– Maandag-vrijdag van 10.00-15.00 uur
– Leeftijd 7 – 16 jaar
– Inclusief lunch & materiaal 
– Week 1 & 6 van de zomervakantie betaal je €349,-
– Week 2 & 5 kost deelname €299,-
– Week 3 & 4 is al boekbaar voor €249,
– Voor beginners ondiep water en voor de gevorderden uitdaging op het meer
– Les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– Kleedkamers met warme douches voor na het surfen

Weet je dat we in het voorjaar en najaar ook de surfclub hebben? 9 weken achter elkaar op zaterdag of zondag met een vast groepje surfen! Check hier wanneer je mee kunt doen! 

wat kun je verwachten?

Je gaat natuurlijk zoveel mogelijk leren. Soms een beetje theorie op het strand en de surfsimulator. Maar natuurlijk zoveel mogelijk meters maken. Je leert rechtdoor varen, gijpen, overstag, koersen, elke dag leer je weer iets bij. Niet alleen van je instructeur, maar ook van de andere surfers.

Tijdens de Brunotti Windsurfweken ben je heel actief en veel buiten bezig. Onze chef kok van de Brunotti Beachclub weet als geen ander wat kids van deze leeftijd aan gezonde en lekkere voeding nodig hebben. De lunch bestaat uit 4 broodjes per persoon met hartig en zoet beleg. Aangevuld met een krentenbol, croissant, eierkoek of ontbijtkoek. Onbeperkt water, siroop, Optimel en melk. Op vrijdag sluiten we af met frietjes met snack.

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. 

Heb je een vraag over de windsurfweken? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!