windsurf foilen

Altijd al willen leren hydrofoilen op je windsurfboard? Met onze introductiecursus hydrofoilen leren we je in no time boven het water te zweven. Hydrofoilen is een toffe toevoeging en voelt net anders dan windsurfen. Het geeft een geheel nieuwe dimensie aan het windsurfen. Als je het gevoel hebt ervaren, weet je wat we bedoelen!

Wat kun je verwachten?

Na een korte (!) uitleg op de kant, gaan we het water op. We leren je de verschillen tussen windsurfen en hydrofoilen, voordat we je leren vliegen. Je begint met rechtdoor varen en als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je teren op je windsurf skills.

– 2 uur durende hydrofoil windsurflessen
– Maximaal 4 personen
– Incl. windsurfmateriaal en hydrofoil
– €99,- p.p. per les

Vaar je nog niet zelfstandig op je windsurfset? Dan raden we je aan eerst onze intro cursus, meerdaagse cursus of gevorderden/herintreder cursus te volgen.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren surfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Fanatic, Gaastra, Tabou en Brunotti
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

windsurfing, foiling, water-2868874.jpg

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je windsurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!