RESTAURANT

Where the good life begins

Beleef het ultieme strandgevoel bij Brunotti Beachclub, waar gastvrijheid voorop staat. Op ons prachtige terrassen aan het meer vind je jouw ideale plek, of je nu de zon, schaduw, of de gezellige sfeer van ons restaurant verkiest. Onze chef-kok staat paraat om een culinair feestje op je bord te toveren, met een gevarieerde menukaart vol vlees, vis en vegetarische opties. 

Bij Brunotti Beachclub zijn we het hele jaar open. Kom na het windsurfen, kiten, wandelen, zonnen, mountainbiken of duiken bij ons borrelen of eten. In ons Winter Wonderland geniet je van een warme winterse sfeer met betoverend uitzicht op het Oostvoornse Meer.

menu

Wat er allemaal op het menu staat? Denk aan onze heerlijke burgers uit de Josper houtskooloven, uitgebreid lunchplateau, Koekela toppers en natuurlijke allerlei lekkers voor de kids. Specifieke wensen of allergieën? Laat het ons weten, we denken met je mee. 

RESERVEREN

Een tafel boeken kan via onderstaande button. Bij ons is de hele familie welkom, de kinderen kunnen zich vermaken op het strand en in onze gezellige kidscorner. En goed nieuws voor hondenliefhebbers, je trouwe viervoeter is bij ons ook van harte welkom. Klik hier voor onze actuele openingstijden en onze agenda.

JULLIE EVENT OP MAAT​

Overweeg je een evenement te organiseren bij Brunotti Beachclub? Onze ervaren eventmanagers, Romana en Christy, zijn er om jullie door het hele proces te begeleiden. Samen bespreken we de mogelijkheden en stellen we graag een voorstel op dat volledig is afgestemd op jullie wensen en budget. Hebben jullie vragen of specifieke wensen? We nodigen jullie van harte uit om met ons in gesprek te gaan.

Brunotti Beachclub heet jullie welkom voor diverse evenementen, zoals BBQ’s, buffetten, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, borrels, bruiloften en meer! Ontdek onze arrangementen en mogelijkheden voor feesten, trouwen, en groepsuitjes. Neem direct contact op met ons enthousiaste team en maak van jullie evenement een onvergetelijke ervaring. Of doe inspiratie op bij ArrangementenFeesten Trouwen of Groepsuitjes.

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482