gevorderden/herintreder

Je hebt de basis van het windsurfen al onder de knie, maar je wilt verder. Meer planeren, leren gijpen en gebruik van de trapeze. Of het is even geleden dat je hebt gesurft en wil opgefrist worden. Dan is de gevorderden/herintreder cursus wat voor jou. Met een kleine groep leren onze instructeurs je de fijne kneepjes van windsurfen om je windsurfset optimaal te gebruiken. Ook hier is het mogelijk om een diploma van de VDWS te behalen.

THE FACTS

– 2×2 uur windsurfles (theorie en praktijk)
– 2 t/m 4 personen
– Incl. surfmateriaal en wetsuit
– Hulp op weg van beginner tot pro!
– €150,- per persoon 

Heb je nog geen ervaring en wil je beginnen met windsurfen? Kijk dan eens bij onze MEERDAAGSE CURSUS. Wil je eerst even proberen of windsurfen jouw nieuwe sport wordt, kun je ook een INTRO CURSUS boeken.

Wat kun je verwachten?

Les 1: je kiest je eigen materiaal en gaat surfen met trapeze. Je gaat surfen zonder zwaard: koersen, opkruisen, overstag en gijpen, alles komt weer voorbij. Maar nu met trapeze!

Les 2: op het strand stel je zelf je spullen af en leggen we je uit hoe je moet planeren, surfen op voetbanden en een beach- of waterstart te maken. Dit ga je natuurlijk oefenen! Ook letten we goed op je houding om op snelheid te kunnen varen.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren surfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Fanatic, Gaastra en Tabou
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je windsurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!