trouwen

bruiloft aan het strand

Voor de allermooiste dag van je leven, zoek je natuurlijk naar de mooiste locatie. Brunotti Beachclub is een unieke plek aan het Oostvoornse meer en een officiële trouwlocatie. Met ons ervaren team hebben we alles in huis om jullie droomdag tot in de puntjes te verzorgen.

Brunotti Beachclub is te vinden op het eiland Voorne-Putten, waar de natuur een grote rol speelt. Water, strand en bos is wat je ziet. Weg van alle drukte, maar wel goed bereikbaar. De ideale plek voor een bruiloft aan het water!

De surfsfeer zie je terug in de inrichting, waar veel natuurlijke materialen en kleuren zijn gebruikt. Het plafond in het restaurant bestaat zelfs uit surfboards! Met verschillende zitjes, opstellingen en een lange houten stamtafel voelt het als een fijne woonkamer. Onze 2 grote terrassen lenen zich uitstekend voor een mooie trouwceremonie aan het meer, fijne barbecue en een feest tot in de late uurtjes. Liever een intieme setting? De Lighthouse Room op de 1e verdieping is de perfecte plek met een eigen terras en bar.

het ja-woord

Het witte prieel, de witte stoelen voor de gasten, het houten trouwbankje en witte loper. Aangekleed met verse bloemen en mooie kaarsen. Het meer op de achtergrond en de mooie woorden die jullie delen voor het JA-woord. Dat is waar we het voor doen! We zorgen altijd voor een goed en minder goed weer scenario.

het proostmoment

Jullie eerste echt moment als getrouwd stel, daar mag op geproost worden. Samen met het aansnijden van de bruidstaart een bijzonder moment. Geen idee waar je de lekkerste bruidstaart kunt bestellen? Wij delen graag onze tips met jullie.

Een rustig moment om met de fotograaf op pad te gaan? Wij zorgen voor jullie gasten met lekkere drankjes en bites. Gek op cocktails? De borrel is een goed moment om even lekker te genieten van een Mojito, Gin Tonic of jullie favoriete cocktail.

dinnertime!

Bij een strandbruiloft hoort natuurlijk een barbecue, lekker met de voetjes in het zand. Onze chefs grillen op tonnen voor de echte strandvibe. Ze serveren verschillende soorten vlees en vis, aangevuld met frietjes, brood met smeersels en verse seizoenssalades.

Liever een lange tafel met een heerlijk diner? Dat begrijpen wij! Geniet van een meergangen diner of de Josper Experience. De Josper houtskooloven is ons pronkstuk, waar het vlees, de vis en groenten in worden bereidt. Door het hoogwaardige houtskool en perfecte regeling van hete lucht, krijgt alles een unieke karakteristieke rooksmaak. Geniet van een proeverij van gerechten in drie gangen en sluit af met een verrassingsdessert van de chef. Natuurlijk houden we rekening met allergieën.

het feest en overnachten

Vier de liefde tijdens de ondergaande zon en sluit jullie huwelijk af met een knalfeest! Dromen jullie van een complete band of DJ die het dak eraf draait, alles is mogelijk. Tijdens het feest nog een klein tussendoortje? Daar weten wij wel raad mee!

Niet naar huis na de laatste ronde? Gelukkig is er voldoende gelegenheid om te blijven slapen in de hotelkamers of de lodges. De volgende dag kunnen jullie, samen met de gasten, nagenieten tijdens het ontbijt.

organisatie

Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wensen en budget. We werken samen met professionele partners om jullie bruiloft helemaal op jullie wensen af te stemmen.

Hebben jullie vragen of wensen? Graag nodigen wij jullie uit om jullie wensen te bespreken.

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482

review remy, romy & ....

2 juli was het dan zover, ons huwelijk. Dat we deze dag zijn getrouwd hebben we te danken aan Romana en het team van Brunotti Beachclub. Wow, wat een superfijne locatie en wat een topbedrijf. Zeker als je weet dat heel deze trouwerij 3 weken van te voren niet eens vast stond, maar last minute is gepland omdat onze andere locatie wegens omstandigheden niet door kon gaan. Maar met geluk konden Romana en heel haar team snel schakelen en hebben ze voor ons de dag van ons leven bezorgd van begin tot eind. Van heerlijk buffet naar mega mooie ceremonie en als kers op de taart een geweldig feest. Daarom wil ik dit afsluiten met nogmaals bedankt namens ons 3. Ja, je hoort het goed, we gaan ons gezin uitbreiden! 

alle pluspunten op een rijtje

• Het is mogelijk de complete bruiloft bij Brunotti Beachclub te      realiseren. We zijn een officiële trouwlocatie, wat betekent dat je voor de wet bij ons mag trouwen. Een BABS, zelf gekozen of vanuit de gemeente, komt jullie in de echt verbinden. We hebben alles zelf in huis voor de ceremonie.

• Je bent bij ons altijd welkom, we hebben geen minimum aantal gasten. Van een intieme bruiloft tot een groots knalfeest! Jullie bruiloft is altijd maatwerk.

• Er is een groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeerplaatsen.

• Dineren aan een lange tafel of een relaxte barbecue, alles is mogelijk.

• Het feest kan doorgaan tot in de late uurtjes.

• Overnachtingsmogelijkheden in de hotelkamers en lodges.

• Onze ervaren en betrokken eventmanager is jouw vaste aanspreekpunt tijdens het gehele proces.

jullie bruiloft bij brunotti beachclub

Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wensen en budget. Hebben jullie vragen of wensen? Graag nodigen wij jullie uit om jullie wensen te bespreken.

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482