kinderfeestjes

KINDERFEESTJES BIJ BRUNOTTI BEACHCLUB

Een kinderfeestje is elk jaar weer een uitdaging, want wat gaan we nu weer doen? Brunotti Beachclub helpt je met de stoerste, tofste én leukste kinderfeestjes op en rondom het water!

Met 5 verschillende kinderfeestjes is er altijd wel iets wat bij jouw kind past:

Beach & Water á €14,95 p.p. Gekke, leuke, uitdagende en vooral toffe games in het water en op het strand . Onze enthousiaste instructeur brengt de sfeer erin om er een te gekke dag van te maken!

Piratenjacht á €16,50 p.p. (zwemdiploma niet verplicht). Waar is de schatkist gebleven? Vinden jij en je vrienden en vriendinnen de verloren surf schatkist? Onze Surfpiraten helpen jullie en zijn in het bezit van de juiste schatkaarten. ARGHHHHHHHHH!!
Let op: dit feestje duurt een 1 i.p.v. 1,5 uur

Vlotbouwen á €17,50 p.p. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bouwen jullie een echt vlot! Blijft jullie vlot drijven of gaan jullie allemaal kopje onder?

Suppen á €22,50 p.p. Stand Up Paddling is een superleuke manier om te sporten op het water. Wie blijft het langste staan? En wist je ook dat we een supersup hebben waar je met wel 10 kids op kunt!

Windsurffeestje á €29,95 p.p. Wordt een echte surfdude/dudette en maak je eerste meters op een windsurfboard.

Na een oorverdovend Lang zal ze leven aan een versierde tafel, gaan we aan de slag. De enthousiaste instructeur staat klaar om de kids mee te nemen voor 1,5 uur plezier op en rondom het water! Na de activiteit staan de patatjes met een snack klaar met een kan limonade. Dat wordt smullen!

Voorbeeld tijdsplanning kinderfeestje:
14.30 uur        Aankomst met feestmoment
15.00 uur        Start activiteit
16.30 uur        Vrij spelen op het strand
17.30 uur        Eetmoment
18.00 uur       Einde kinderfeestje

Alle kinderfeestjes duren 3 uur en zijn te boeken vanaf 6 kids. Zwemdiploma is verplicht bij alle feestjes, behalve bij de piratenjacht. Starttijden zijn 09.30 uur met lunch of 14.30 uur met avondeten. 

Het arrangement is inclusief:

  • Activiteit inclusief alle materialen en begeleiding
  • Een versierde tafel tijdens het gehele feestje
  • Patatjes met snack & limoande voor of na het feestje

Optioneel:

  • Kan siroop bij ontvangst
  • Iets lekkers, keuze uit chips, bosbessencake of Ola ijsjes

Wil je een andere tijd starten of heb je een andere vraag, mail dan even met onze eventmanagers Christy en Romana via events@brunottibeachclub.com