kinderfeestjes

jouw kinderfeestje bij brunotti beachclub

Het is elk jaar weer een uitdaging om een origineel kinderfeestje te organiseren. Bij Brunotti Beachclub begrijpen we dat en hebben we de leukste feestjes voor jullie samengesteld.

Onze enthousiaste instructeurs begeleiden het feestje van begin tot eind en het wordt sowieso een feestje om nooit te vergeten. Alle feestjes zijn inclusief frietjes met snack, limonade en een ijsje. De activiteiten duren 1,5 uur en het totale feestje 3 uur. De kinderfeestjes zijn te boeken voor kinderen t/m 12 jaar. Met deze feestjes wil je zoon of dochter elke dag jarig zijn!

Het kinderfeestje boek je onderaan de pagina. Liever eerst nog even contact, dat kan: 
Surfschool@brunottibeachclub.com
0181-820233 optie 1

Boek hier je kinderfeestje!

kinderfeestjes

Windsurffeestje á €34,50 p.p. Wordt een echte surfdude/dudette en maak je eerste meters op een windsurfboard.

Supfeestje á €27,50 p.p. Stand Up Paddling is een superleuke manier om te bewegen op het water. Wie blijft het langste staan? En wist je ook dat we een supersup hebben waar je met wel 10 kids op kunt. Die gaan we natuurlijk uitproberen!

Piratenfeestje á €24,50 p.p. (zwemdiploma niet verplicht). Waar is de schatkist gebleven? Vinden jij en je vrienden en vriendinnen de verloren surf schatkist? Onze Surfpiraten helpen jullie en zijn in het bezit van de juiste schatkaarten. ARGHHHHHHHHH!!

MTB feestje á €34,50 p.p. Helm op en gaan! Het parcours rondom het meer is 14 km en is perfect voor een stoer kinderfeestje.

Beach & Water feestje á €24,50 p.p. Gekke, leuke, uitdagende en vooral toffe games in het water en op het strand . Onze enthousiaste instructeur brengt de sfeer erin om er een te gekke dag van te maken!

Maak je eigen surfboard met naam á €27,50 p.p. Past een cool surfboard wel in jouw kamer? Laat je creativiteit naar boven komen en maak je eigen surfboard met naam!

de praktische kant

Het feestje is inclusief:
– Ontvangst aan versierde tafel
– Activiteit met begeleiding en alle benodigde materialen
– Frietjes, kipnuggets en limonade
– Ijsje 

Voorbeeld tijdsplanning kinderfeestje:
14.30 uur        Aankomst met feestmoment aan versierde tafel
15.00 uur        Start activiteit
16.00 uur        Vrij spelen op het strand
16.30 uur        Tijd voor patatjes met een snack en limonade
17.00 uur        Einde kinderfeestje

Alle kinderfeestjes duren 2,5 uur en zijn te boeken vanaf 6 kids. Zwemdiploma is verplicht bij alle feestjes, behalve bij de piratenjacht en surfboard maken.

Heb je een vraag, mail onze eventmanagers Christy en Romana via events@brunottibeachclub.com