Kinderfeestjes

Een kinderfeestje is elk jaar weer een uitdaging, want wat gaan we nu weer doen? Brunotti Beachclub helpt je met de stoerste, tofste én leukste kinderfeestjes op en rondom het water!

Met 5 verschillende kinderfeestjes is er altijd wel iets wat bij jouw kind past:

Windsurffeestje. Wordt een echte surfdude/dudette en maak je eerste meters op een windsurfboard.

Suppen. Stand Up Paddling is een superleuke manier om te sporten op het water. Wie blijft het langste staan? En wist je ook dat we een supersup hebben waar je met wel 10 kids op kunt!

Beach & Water. Gekke, leuke, uitdagende en vooral toffe games in het water en op het strand . Onze enthousiaste instructeur brengt de sfeer erin om er een te gekke dag van te maken!

Piratenjacht (zwemdiploma niet verplicht). Waar is de schatkist gebleven? Vinden jij en je vrienden en vriendinnen de verloren surf schatkist? Onze Surf piraten helpen jullie en zijn in het bezit van de juiste schatkaarten. ARGHHHHHHHHH!!
Let op: dit feestje duurt een 1 i.p.v. 1,5 uur

Vlotbouwen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bouwen jullie een echt vlot! Blijft jullie vlot drijven of gaan jullie allemaal kopje onder?

Wat gaan we allemaal doen?

Bij ontvangst staat er een versierde tafel klaar, tijd voor kadootjes. Tegen een meerprijs serveren wij muffins, ijsjes of een schaaltje fruit. Drankjes tijdens het ontvangstmoment zijn los te bestelen. 

Na een oorverdovend Lang zal ze leven, gaan we aan de slag. De enthousiaste instructeur staat klaar om de kids mee te nemen voor 1,5 uur plezier op en rondom het water! Na de activiteit staan de patatjes met een snack of een pasta penne klaar met een kan limonade. Dat wordt smullen!
Voorbeeld tijdsplanning kinderfeestje:

14.30 uur        Aankomst met feestmoment
15.00 uur        Start activiteit
16.30 uur        Vrij spelen op het strand
17.30 uur        Eetmoment
18.00 uur       Einde kinderfeestje

Alle kinderfeestjes duren 3 uur en zijn te boeken vanaf 6 kids. Zwemdiploma is verplicht bij alle feestjes, behalve bij de piratenjacht. Starttijden zijn 09.30 uur met lunch of 14.30 uur met avondeten. Wil je een andere tijd starten of heb je een andere vraag, mail dan even met onze eventmanagers Christy en Romana via events@brunottibeachclub.com  
Boek hieronder jouw kinderfeestje bij Brunotti Beachclub