MENUKAARTEN

Sneller leren wind- of kitesurfen bestaat niet.
Onze surfschool is al jaren gespecialiseerd in het bijbrengen op een snelle en veilige manier van wind en kitesurfen. Onze locaties aan het Oostvoornse Meer en Autostrand lenen zicht uitstekend om de beginselen van het wind en kitesurfen bij te brengen. Wij werken met het nieuwste materiaal en zorgen dat alles tip top in orde is, zodat je tijdens de cursus je daar geen zorgen om hoeft te maken en je volledig in kan zetten op het leren van je nieuwe sport.

Kwaliteit gegarandeerd
Wij zijn als school aangesloten bij het Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Geautomatisserd boekingssysteem
Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Middels ons geautomatiseerde boekingssysteem bepaal jij datum en tijdstip van de les. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact dan kan je ons uiteraard ook bellen 0181-820233.

Overnachten bij de Brunotti Beachclub
Wist je dat wij ook boven de Brunotti Beachclub prachtige hotelkamers hebben? Wellicht een goede optie als je van wat verder weg komt! Boek je deze er direct bij dan geven we je daar 10% korting op.

Een windsurfles of verhuur van windsurfmateriaal cadeau geven. 
Wist je dat je bij de Brunotti Beachclub ook cadeaubonnen kan kopen met wind en kitesurf experiences. Is toch veel leuker als geld geven. Ga snel naar de shop om een uitgebreide keuze te zien van cadeaubonnen.

Meer informatie