introductieles

Altijd al willen windsurfen? Met onze introductiecursus windsurfen helpen we je in no time op de plank. Op een toegankelijk manier maak je kennis met de sport en hopelijk wordt je er net zo enthousiast over als ons! Zien we je snel op het water?

the facts

– 2 uur windsurfles (theorie en praktijk)
– 2 t/m 6 personen
– Incl. surfmateriaal en wetsuit
– Voor iedereen van 6-99 jaar
– €69,- per persoon 

Heb je al ervaring, maar wil je weer even opgefrist worden? Kijk dan eens bij onze HERINTREDERSCURSUS. Wil je echt doorpakken, raden we je aan een MEERDAAGSE CURSUS te boeken.

Wat kun je verwachten?

Allereerst gaan we doornemen welke materialen er zijn en volgt er een korte theorie uitleg. Hierin vertellen we welke startposities er zijn, hoe je een zeil optrekt en je in de basishouding komt. Je komt te weten hoe je rechtdoor vaart en hoe je overstag gaat (board draaien).
Daarna is het tijd om het water in te gaan en de theorie in de praktijk te brengen. Naast bovenstaande, leer je ook hoe je terug peddelt en je materiaal uit elkaar haalt en opbergt. 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren windsurf foilers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Gaastra en Aztron
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je windsurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!