windsurf clinic

Avontuur op het water! Met de windsurf clinic leer je de beginselen van het windsurfen. Het ondiepe water voor de dammetjes is perfect voor de eerste meters op een windsurfplank. Onze windsurfinstructeurs zijn helemaal klaar om jullie net zo enthousiast te maken over het windsurfen als hen. Wie uit het team blijkt een echt natuurtalent?!

Wat kun je verwachten?

We varen op de nieuwste materialen van Fanatic, Duotone en onze wetsuits zijn van Brunotti. In een clinic van 1,5 uur wordt stap voor stap alles uitgelegd. We beginnen met het aantrekken van een wetsuit met de rits aan de achterkant. Om te kunnen windsurfen, heb je natuurlijk wind nodig! Onze instructeur leert jullie hoe je de windrichting bepaalt en welk materiaal je gaat gebruiken.

Na een korte oefening op ons surfboard op het strand, is het tijd voor natte voeten. Je leert om rechtuit te varen en overstag te gaan. Na het maken van je eerste meters op het water, heb je misschien wel je nieuwe sport gevonden!

the facts

– Windsurfen met begeleiding
– Toegankelijk voor iedereen die niet bang is om nat te worden
– Stap voor stap uitleg over materialen, wind en dan natuurlijk het water op
– Begeleidt door onze ervaren en enthousiaste instructeurs
– €49,50 p.p.

Boekbaar vanaf 8 personen |  1,5 uur | Inclusief alle benodigde materialen

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Boek hieronder direct een clinic! 

Liever advies over jullie komst? Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. We maken graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wensen en budget.  Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom op locatie!

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482