windsurflessen

sneller windsurfen kan niet!

Leren windsurfen doe je bij de Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse Meer. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij ons kom je altijd verder. Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren en enthousiaste leraren zorgen ervoor dat je het windsurfen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt.

de allerbeste locatie

Onze lessen worden gegeven op het Oostvoornse Meer. Een plek die zich uitstekend leent om de beginselen van het windsurfen bij te brengen door het ondiepe water. Wij werken met het nieuwste materiaal en zorgen dat alles tip top in orde is, zodat je daar tijdens de cursus geen zorgen om hoeft te maken en je volledig in kan zetten op het leren van je nieuwe sport.

kwaliteit gegarandeerd

Wij werken met een lessysteem dat gebaseerd is op de methode van de Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Kies hieronder jouw les en boek direct in ons systeem, met up-to-date agenda. Zo kun je de lessen inboeken op een moment dat het jou uitkomt! Vragen? Stuur dan een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com 

the facts

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VDWS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren surfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Fanatic, Gaastra en Tabou
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

de prijzen

Introductie les € 69,-   
Basiscursus cursus 4 lessen € 229,-    
Gevorderd / herintreder cursus 2 lessen € 150,-     
Privé cursus € 150,-      
Surfclub jeugd  – 9 lessen € 270,-       
Windsurfweken, vanaf € 249,-