windsurfen

INTRODUCTIE CURSUS

BASIS CURUS

GEVORDERDE CURSUS

PRIVÉ CURSUS

HYDROFOIL CURSUS

Sneller leren windsurfen kan niet!
Leren windsurfen doe je bij de Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse Meer. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij ons kom je altijd verder. Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren leraren zorgen ervoor dat je het windsurfen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt.

De allerbeste locatie om te leren windsurfen
Onze lessen worden gegeven op het Oostvoornse Meer. Door de unieke waterkering is het veilig voor kids en leren ze de eerste stappen in ondiep water.

Kwaliteit gegarandeerd
Wij zijn als school aangesloten bij het Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Geautomatiseerd boekingssysteem
Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Kies hieronder jouw les en boek direct in ons systeem, met up-to-date agenda. Vragen? Stuur dan een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com 

Overnachten bij de Brunotti Beachclub
Wist je dat wij ook boven de Brunotti Beachclub prachtige hotelkamers hebben? Wellicht een goede optie als je van wat verder weg komt! Boek je deze er direct bij dan geven we je daar 10% korting op.

Meer informatie