groeps
activiteiten

groepsactiviteiten

Op zoek naar een activiteit op het water, rondom het Oostvoornse meer of op het strand? Brunotti Beachclub biedt volledig verzorgde teamuitjes, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, schoolreisjes en schoolkampen.

Het activiteitencenter heeft een aanbod dat bij elk uitje past, met of zonder wetsuit. Alle activiteiten duren 1,5 uur en zijn voor groepen vanaf 8 personen. Natuurlijk kunnen we het programma aanpassen en uitbreiden naar wens.

Boek direct onderaan deze pagina of neem contact met ons op voor een activiteit op maat. 

activiteiten met wetsuit

Het ondiepe water voor de dammetjes en perfect voor de eerste meters op een sup of windsurfplank. Suppen staat voor Stand Up Paddling en is een toegankelijke sport en de ideale manier om van het prachtige uitzicht te genieten. Met een board en een paddle train je alle spieren én je balans.

Zin in iets meer actie? Onze windsurfinstructeurs zijn helemaal klaar om jullie net zo enthousiast te maken over het windsurfen als hen. Wie uit het team blijkt een echt natuurtalent?!

NIEUW: naast de beach games, bieden we nu ook de water games aan. Verschillende spellen in het water, waar iedereen aan mee kan doen!

activiteiten op het strand

Het unieke mountainbikeparcours rondom het Oostvoornse Meer is een trekpleister voor mensen op Voorne Putten en ver daarbuiten. De 14 kilometer lange baan om het meer is voor de beginner en gevorderde mountainbiker. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee op reis rondom het meer.

De beach games zijn al jaren favoriet en zijn dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Een afwisseling van (competitieve) spellen voor iedereen!

NIEUW: Expeditie Beachclub, ontdek je innerlijke strijder en ga de uitdagingen aan! Welk team scoort het beste bij de proeven en wint de expeditie?

NOG MEER NIEUW: een puzzelfietstocht, een leuke, afwisselende tocht met toffe opdrachten onderweg. Ideaal voor een teamuitje waar iedereen aan mee kan doen!

binnenactiviteiten

Op zoek naar een creatief uitje, dan hebben wij iets tofs voor je! Onze eigen Dionne is houtbewerker en een topper met de lasersnijder. Ze maakt houten surfboards, zodat jullie de innerlijke schilder naar boven kunnen halen. Het boardje is op te hangen of te gebruiken als serveerplank.

Daarnaast organiseren we graag een compleet verzorgde avond aan met een Escape Game of Music Dinner Show.

windsurf clinic

sup clinic

water games

beach games

mountainbike

bicycles, bikes, sports-737190.jpg

fiets met puzzeltocht

seascape, landscape, beach-4844697.jpg

expeditie robinson

volleyball, sports, team sport-2639700.jpg

beach volleybaltoernooi

binnenactiviteit

kinderfeestjes

scholen

arrangementen

boek jullie activiteit

Hieronder kun je direct een activiteit boeken. Liever nog even de wensen afstemmen? Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wensen en budget. Graag nodigen wij jullie uit om jullie wensen te bespreken.

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482

food & drinks

Start of eindig de activiteit met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub biedt verschillende arrangementen aan, van lunch tot high tea, diner of een compleet feest.  

Brunotti Beachclub, where the good life begins!