groepsactiviteit

maak mooie herinneringen!

Op zoek naar een activiteit met een groep op het water, rondom het Oostvoornse meer of op het strand? In ons activiteitencenter is altijd iets dat past bij jouw bedrijfsuitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, familiedag of voetbaluitje. 

Je kunt bij ons suppen, kite- of windsurfen, mountainbiken, fietsen,
beachgames, volleyballen…Er is voor iedereen iets te doen! Weet je dat je bij ons ook terecht kunt voor een vergadering, barbecue, diner, borrel of feest? 

Zakelijke klant? Neem dan even contact op met onze eventmanagers om een offerte op maat te ontvangen. 

Arrangementen

Onze arrangementen duren 1,5 uur en zijn te boeken vanaf 10 personen.  

Waterarrangement á € 22,50 p.p.
Avontuur op het water! Met het waterarrrangement leer je de beginselen van het windsurfen of suppen (stand up paddling). We kunnen afsluiten met een echte supbattle, de ultieme teambuildingsactiviteit.

Landarrangement á € 17,50 p.p.
Lekker actief, maar geen nat pak? Bij dit arrangement geniet je van de omgeving per fiets of mountainbike (meerprijs €10,- per persoon). Het Oostvoornse Meer is de perfecte plek om te genieten met je fiets of mountainbike. Het parcours rondom het Meer is geschikt voor beginners en gevorderden.

Strandarrangement á € 14,50 p.p.
Met de voetjes in het strand met het strandarrangement. In dit pakket bieden we een divers aanbod aan beach games aan, afhankelijk van het weer. We gaan lekker aan de slag met discwerpen, bamboe bouwen, beachvolleybal, jeu des boules en vlotbouwen. Go team!

Extra activiteit
Kun je geen genoeg krijgen van de activiteiten op en rondom het Oostvoornse Meer. Boek dan een extra uur beachvolleybal, BIG SUP battle of beach games voor slechts €10,00 extra per persoon!

Binnenactiviteit
Valt het weer tegen of willen jullie liever een interactieve binnenactiviteit? Wij organiseren een Pubquiz, Music Dinner Quiz of Indoor Escapegame. Te boeken vanaf 20 personen (prijs op aanvraag).