GROEPSACTIVITEIT

Op zoek naar een activiteit met een groep op het water, rondom het Oostvoornse meer of op het strand? In ons activiteitencenter is er altijd iets dat past bij jouw bedrijfsuitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, familiedag of voetbaluitje. 

Je kunt bij ons suppen, kite- of windsurfen, mountainbiken, fietsen, beachgames, volleyballen…Er is voor iedereen iets te doen! 

Reserveren kan gelijk hieronder. Liever eerst nog wat vragen?

Stuur je vraag naar events@brunottibeachclub.com of bel met Christy (06 – 11255482) of Romana (06-28869637)

Top 3 arrangementen
Onze toparrangementen duren allemaal 1,5 uur en zijn te boeken vanaf 10 personen.  

Waterarrangement á € 22,50 p.p.
Avontuur op het water! Met het waterarrrangement leer je de beginselen van het windsurfen, powerkiten of suppen (stand up paddling). We kunnen afsluiten met een echte supbattle, de ultieme teambuildingsactiviteit.

Landarrangement á € 17,50 p.p.
Lekker actief, maar geen nat pak? Bij dit arrangement geniet je van de omgeving per fiets of mountainbike (meerprijs €10,- per persoon). Het Oostvoornse Meer is de perfecte plek om te genieten met je fiets of mountainbike. Het parcours rondom het Meer is geschikt voor beginners en gevorderden.

Strandarrangement á € 14,50 p.p.
Met de voetjes in het strand met het strandarrangement. In dit pakket bieden we een divers aanbod aan beach games aan, afhankelijk van het weer. We gaan lekker aan de slag met discwerpen, bamboe bouwen, beachvolleybal, jeu des boules en vlotbouwen. Go team!

Extra activiteit
Kun je geen genoeg krijgen van de activiteiten op en rondom het Oostvoornse Meer. Boek dan een extra uur beachvolleybal, BIG SUP battle of beach games voor slechts €10,00 extra per persoon!

Eten & drinken
Naast de activiteiten, is er nog veel meer te doen bij Brunotti Beachclub. Moet er nog gewerkt of vergadert worden? Kijk dan eens naar onze vergaderzaal met beamer en prachtig uitzicht over het Oostvoornse Meer. Afsluiten met een bbq of beginnen met een lunch? Geen probleem!

Binnenactiviteit
Valt het weer tegen of willen jullie liever een interactieve binnenactiviteit? Wij organiseren ook graag een 
Pubquiz, Music Dinner Quiz of Indoor Escapegame. Te boeken vanaf 20 personen