groepsactiviteiten

Op zoek naar een activiteit op het water, rondom het Oostvoornse meer of op het strand? Brunotti Beachclub biedt volledig verzorgde teamuitjes, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, schoolreisjes en schoolkampen.

Het activiteitencenter heeft een aanbod dat bij elk uitje past, met of zonder wetsuit. Alle activiteiten duren 1,5 uur en zijn voor groepen vanaf 8 personen. Natuurlijk kunnen we het programma aanpassen en uitbreiden naar wens.

 

Hieronder kun je direct een activiteit boeken. Liever nog even de wensen afstemmen? Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. 

activiteiten met wetsuit

Het ondiepe water voor de dammetjes en perfect voor de eerste meters op een sup of windsurfplank. Suppen staat voor Stand Up Paddling en is een toegankelijke sport en de ideale manier om van het prachtige uitzicht te genieten. Met een board en een paddle train je alle spieren én je balans.

Zin in iets meer actie? Onze wind- en wingsurf instructeurs zijn helemaal klaar om jullie net zo enthousiast te maken over het windsurfen als hen. Wie uit het team blijkt een echt natuurtalent?!

activiteiten op het land

Het unieke mountainbikeparcours rondom het Oostvoornse Meer is een trekpleister voor mensen op Voorne Putten en ver daarbuiten. De 14 kilometer lange baan om het meer is voor de beginner en gevorderde mountainbiker. Onze ervaren instructeurs nemen jullie mee op reis rondom het meer.

De beach & water games zijn al jaren favoriet en zijn dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Een afwisseling van (competitieve) spellen voor iedereen met een grande finale op de big sup!

Expeditie Beachclub, ontdek je innerlijke strijder en ga de uitdagingen aan! Welk team scoort het beste bij de proeven en wint de expeditie?

NIEUW: Archery tag, een opwindende mix van boogschieten en teambuilding op het zand. Versterk de banden, ontwikkel strategieën en beleef samen onvergetelijk plezier!

binnenactiviteiten

Op zoek naar een creatief uitje, dan hebben wij iets tofs voor je! Schilder je eigen houten surfboards, om je innerlijke schilder naar boven te halen. Het boardje is op te hangen of te gebruiken als serveerplank.

Daarnaast organiseren we graag op aanvraag een compleet verzorgde avond aan met een Pubquiz of Music Dinner Show.

food & drinks

Start of eindig de activiteit met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub biedt verschillende arrangementen aan, van lunch tot high tea, diner of een compleet feest.  

Brunotti Beachclub, where the good life begins!