feest & borrel

proosten op elk moment

Op het mooie eiland Voorne-Putten, vind je onze unieke feestlocatie aan het Oostvoornse Meer. Dankzij de verschillende binnen- en buitenruimtes, is er voor elke groep wel een passende plek om samen te proosten. De locatie bestaat uit het restaurant, 2 terrassen en de Lighthouse zaal met eigen terras en bar.

Brunotti Beachclub heeft verschillende arrangementen voor jullie feest, borrel en diner. Deze zijn allemaal terug te vinden in de brochure. Meer weten over groepsactiviteiten, neem dan even een kijkje op deze pagina. 

proosten in het restaurant

Het restaurant straalt een relaxte en surfy sfeer uit. Met een bijzonder plafond van surfplanken en de fijne kleuren, voel je je direct thuis. Voor borrels en feesten tot 150 personen en sit down diners tot 75 personen.

review verjaardagsfeest

“In oktober hebben wij de 50ste verjaardag van mijn broer gevierd bij Brunotti beachclub. Het contact via Romana verliep snel en soepel. Ze dacht mee en gaf goede tips. Op de dag zelf konden we al eerder in de ruimte om het te versieren. Het Brunotti team had zelfs een reusachtig grote abraham neergezet. Ondanks de coronaregels die er waren hebben wij mede dankzij  Brunotti beachclub een super gezellige verjaardag van mijn broer kunnen vieren. Een feestje voor in de boeken. Nogmaals bedankt!”

Dorly – verjaardagsfeest

feest aan het strand

Brunotti Beachclub beschikt over 2 ruime terrassen. Het hoofdterras is omringd door een glazen wand, waardoor je van het uitzicht geniet zonder wind. Deze plek is uitsluitend te huur i.c.m. het restaurant.

Het tweede terras heeft een eigen bar en kan exclusief worden gehuurd. We plaatsen graag onze stretchtent om de plek nog sfeervoller te maken. De ideale plek voor een bruiloft, feest of barbecue aan het strand. Geschikt voor groepen vanaf 50 personen.

review familiefeest

“We willen jou en je team bedanken voor het geweldige feestje!  We hebben het heel erg naar ons zin gehad en de gasten ook. Er waren best veel gasten die er nog nooit geweest waren, dus je zult een hoop nieuwe gezichten zien komend jaar.”

Familie Eenhoorn – verjaardagsfeest

lighthouse room

De Lighthouse Room dankt zijn naam aan de vuurtoren die het terras zo bijzonder maakt. Op de eerste verdieping vind je deze privé ruimte, met eigen bar, geluidsinstallatie en beamer. De ideale plek voor een intieme bruiloft, feest of barbecue van 30 tot 100 personen.

voor elk feest een plek

Brunotti Beachclub is de ideale locatie voor onvergetelijke verjaardagen, jubilea, gezellige familiefeestjes, actieve en creatieve bedrijfsuitjes, bijzondere kinderfeestjes, fijne borrels en heerlijke BBQ’s. 

jullie event op maat

Onze ervaren eventmanagers Romana en Christy staan tijdens het gehele traject voor jullie klaar. In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wensen en budget. Hebben jullie vragen of wensen? Graag nodigen wij jullie uit om jullie wensen te bespreken.

Events@brunottibeachclub.com
Romana 06-21572290
Christy 06-11255482