Vergaderen in rust en met allure

Vergaderen bij de Brunotti Beachclub

Bij de Brunotti Beachclub is het vergaderen met een inspirerend uitzicht. Op zoek naar een mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid? Bij de Brunotti Beachclub vind je het allemaal! Heb je verder nog wensen? Moeten er een beamer, draadloos internet, een groot projectiescherm of een whiteboard aanwezig zijn? Wil je vergaderen met eten of met overnachting? Vraag het aan onze eventmanager! Wij helpen je graag met het organiseren van de perfecte vergadering.

Download hier onze vergadertarieven

Vergaderen kan soms best saai zijn. Het is daarom des te leuker om een bijzondere vergaderruimte uit te kiezen! Ben je op zoek naar zo’n unieke vergaderlocatie in de buurt van Oostvoorne, Maasvlakte, Pernis & de Botlek? Dan is de Brunotti Beachclub een geschikte locatie voor jou. Neem contact op met onze eventmanager door te mailen naar welkom@brunottibeachclub.com voor meer informatie en of reservering.

Specificaties:
– Grootte zaal: 115m2
– Maximum vergader capaciteit is staand 93 personen
– Maxiumum vergader capaciteit zitten is 40 personen

Wilt u een vergadering combineren met overnachting of activiteit kijk dan hier voor meer info of neem contact op met onze eventmanager Christy van Loon contact op via christy@brunottibeachclub.com of 06 112  55 482