OVER DE SURFSCHOOL

Sneller leren wind- of kitesurfen bestaat niet.
Onze surfschool is al jaren gespecialiseerd in het bijbrengen op een snelle en veilige manier van wind en kitesurfen. Onze locaties aan het Oostvoornse Meer en Autostrand lenen zicht uitstekend om de beginselen van het wind en kitesurfen bij te brengen. Wij werken met het nieuwste materiaal en zorgen dat alles tip top in orde is, zodat je tijdens de cursus je daar geen zorgen om hoeft te maken en je volledig in kan zetten op het leren van je nieuwe sport.

Kwaliteit gegarandeerd
Wij zijn als school aangesloten bij het Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Geautomatisserd boekingssysteem
Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Middels ons geautomatiseerde boekingssysteem bepaal jij datum en tijdstip van de les. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact dan kan je ons uiteraard ook bellen 0181-820233.

Overnachten bij de Brunotti Beachclub
Wist je dat wij ook boven de Brunotti Beachclub prachtige hotelkamers hebben? Wellicht een goede optie als je van wat verder weg komt! Boek je deze er direct bij dan geven we je daar 10% korting op.

Een windsurfles of verhuur van windsurfmateriaal cadeau geven. 
Wist je dat je bij de Brunotti Beachclub ook cadeaubonnen kan kopen met wind en kitesurf experiences. Is toch veel leuker als geld geven. Ga snel naar de shop om een uitgebreide keuze te zien van cadeaubonnen.

Over de Beachclub

Brunotti is een boardsportmerk wat zijn origine vond in Scheveningen door Claudio Brunotti. Claudio was naast een pizzabakker en levensgenieter ook een begenadigd windsurfer en snowboarder. Hij begon het merk Brunotti met het shapen van zijn eigen windsurfboards. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot waar het vandaag staat: een merk wat spullen maakt voor boardsporters en levensgenieters. Al deze elementen komen nu samen in de Brunotti Beachclub.

In de Brunotti Beachclub is de beach-lifestyle alom vertegenwoordigd. Het begint bij onze windsurf en kiteschool, waar je naast het huren van wind- en kitesurfmateriaal ook je skills kan bijwerken onder de bezielende leiding van ervaren leraren. Naast de school is er ook het
restaurant waar je value for money krijg met een steeds wisselend menu. Het interieur geeft je een idee in Californië te zijn beland. Sfeervol en huiselijk met een surfie touch. Naast het restaurant bieden we bedrijven en groepen de mogelijkheid om teambuilding activiteiten te ontplooien. Vergaderen? Natuurlijk kan dat ook. Met of zonder sportieve activiteit.

Onze eventmanagers staan klaar om jouw idee om te toveren naar een succesvolle dag. Vrijwel alles is mogelijk. Of het nu een bedrijfsfeest is of trouwerij. Niks is te gek. Wil je is wat anders dan het standaard zaaltje, dan is de Brunotti Beachclub zeker het bekijken waard. De Brunotti Beachclub heeft 10 hotelkamers ter beschikking om te overnachten.

De Brunotti Beachclub Beachcamps. Speciaal voor de kids in de leeftijdcategorie van 11-18 jaar (verdeeld in groepen) organiseren we coole beachcamps waar kennis gemaakt kan worden met windsurfen, kitesurfen, stand up paddelen en andere strandactiviteiten. Ga snel naar de speciale pagina van de beachcamps