wingsurfen

Leren wingsurf foilen doe je bij de Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse Meer. Deze nieuwe sport is een combinatie tussen windsurfen, kite en golfsurfen. Met een opblaasbaar zeil, de wing, sta je op een surfboard en vlieg je over het Oostvoornse Meer. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij ons kom je altijd verder. Lesgeven is onze passie! We doen het heel graag, met volle overtuiging en met 100% kennis van zaken. Onze ervaren en enthousiaste leraren zorgen ervoor dat je het wingsurf foilen op een leuke, snelle en veilige manier onder de knie krijgt.

de allerbeste locatie

Onze lessen worden gegeven op het Oostvoornse Meer. Een plek die zich uitstekend leent om de beginselen van het wingsurf foilen bij te brengen door het ondiepe water. Wij werken met het nieuwste materiaal en zorgen dat alles tip top in orde is, zodat je daar tijdens de cursus geen zorgen om hoeft te maken en je volledig in kan zetten op het leren van je nieuwe sport.

kwaliteit gegarandeerd

Wij werken met een lessysteem dat gebaseerd is op de methode van de Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Ben je enthousiast geworden? Boek dan direct de cursus die je uitgezocht hebt! Kies hieronder jouw les en boek direct in ons systeem, met up-to-date agenda. Zo kun je de lessen inboeken op een moment dat het jou uitkomt! Vragen? Stuur dan een mail naar surfschool@brunottibeachclub.com 

 

the facts

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren surfers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Gaastra en Aztron
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!