kitesurf verhuur

Bij de surfverhuur en surfschool van Brunotti Beachclub huur je de allernieuwste kitesurfmaterialen van Duotone & Brunotti. Alle kitesurfsets zijn uitgerust met de beste accessoires en altijd ruim voorradig. 

zO WERKT DE VERHUUR

Je bent van harte welkom bij onze surfschool. Onze collega’s staan klaar om je te adviseren over de materialen en helpen je met het uitzoeken van je kitesurfset. Deze huur je minimaal 4 uur, zodat je de perfecte spot voor jouw kitesessie kunt opzoeken. 

Afhankelijk van de wind kun je naar het Autostrand, Maasvlakte en Rockanje. Brunotti Beachclub heeft een kleedruimte, douches en lockers en zijn daardoor het ideale startpunt voor jouw kitesessie. Met eigen kleedruimte, douches en lockers het ideale startpunt voor jouw sessie. 

Je kunt kitesurfmateriaal huren als je een ervaren kiter bent. Eerst nog een les voordat je zelfstandig het water op gaat? Boek hier je les bij Brunotti Beachclub.

Start of eindig je surfsessie met een hapje en drankje. Check hier onze menukaart.

voordeelkaarten

Bij Brunotti Beachclub kite je voor de beste prijs met een voordeelkaart.

Losse verhuur is ook mogelijk. In de verhuur vind je materialen van Duotone en Brunotti. 

Reserveren is niet nodig, we hebben een ruime voorraad, zodat je altijd met de juiste materialen het water op kunt. 

Op al onze verhuur gelden onze voorwaarden. We raden je de watersportverzekering via VDWS. Voor €39,- ben je wereldwijd een jaar lang verzekerd voor al je schade. Aanmelden kan via de volgende link: https://cp.vdws.de/safetytool/ 
Bij school ID invullen: 20882 BRUNOTTI BEACHCLUB

Heb je andere vragen, kijk dan even bij onze FAQ of stuur een mail naar surfschool@brunottibeachclu