3 daagse basiscursus

Wingen is de nieuwste watersport met elementen uit het kite-wind- en golfsurfen. Je gebruikt hierbij een wingsurfboard, wing en in de wingfoilcursus ook een foil. Met onze 3-daagse basiscursus wingsurfen vlieg je binnen no time veilig en gecontroleerd over het Oostvoornse Meer! 

THE FACTS

– 3 lessen van 2 uur. Totaal dus 6 uur effectief les.
– Incl. materiaal en wetsuit
– Voor iedereen vanaf 12 jaar
– €210,- per persoon voor de volledige 3-daagse basiscursus
– Les in een groep van 2-4 personen

Wat kun je verwachten?

Basiscursus
Les 1: Allereerst gaan we doornemen welke materialen er zijn en volgt er een korte theorie uitleg. Hierin vertellen we welke materialen er zijn en wat de beste startposities zijn. Je leert de juiste vaarhouding aan te nemen, rechtdoor te surfen en overstag te gaan. Naast bovenstaande, leer je ook hoe je terug peddelt en je materiaal uit elkaar haalt en opbergt. 

Les 2: Na een stukje herhaling vanuit de eerste les, ga je oefenen met sturen, koers varen en opkruisen. Je gaat van varen met board en zwaard naar een foilboard.   

Les 3: Deze les draait om zelfstandigheid en veiligheid. Waar let je op voor, tijdens en na het varen. We letten extra op je vaarhouding, je gaat langere “vluchten” maken en je stuurvaardigheden verbeteren.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren windsurf foilers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Gaastra en Aztron
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je wingsurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!