suples

Stand Up Paddle boarding ziet er heel ontspannen uit, maar je traint ondertussen mooi al je spieren! Dat is een goede combinatie van inspanning en ontspanning. We helpen je graag de eerste meters op de sup te maken. Je krijgt uitleg over de boards, peddels en verschillende suptechnieken. Iedereen met een zwemdiploma is welkom. Zien we je snel op het water? Je boekt je cursus onderaan de pagina. 

THE FACTS

– 1 uur op het water  
– Incl. materiaal en wetsuit
– Voor iedereen met zwemdiploma
– Groepsles €35,- p.p. (3-10 personen)
– Privéles €99,- (voor 1 of 2 personen)

Wat kun je verwachten?

Allereerst gaan we doornemen welke materialen er zijn en volgt er een korte theorie uitleg. Hierin vertellen we hoe je de peddel gebruikt, wat de juiste suphouding is en hoe je draait. Natuurlijk gaan we zo snel mogelijk het water op! We geven je tips & tricks en eindigen met een sup tour over het meer.   

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse Meer is een toplocatie voor beginnende suppers door het ondiepe water
– Varen met de nieuwste sups van Brunotti

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je suples? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!