Over de Beachclub

Bij het verhuur center van Brunotti Beachclub huur je top kwaliteit Mountainbikes en toer fietsen.  Ga helemaal los op het 13km lange Mountainbike parcours rondom het Oostvoornse Meer. Of ontdek de schitterende fietsroutes door de Voornse duinen op onze toerfietsen. Wij hebben een zeer ruime voorraad fietsen, dus ook geschikt voor grote groepen. Onze medewerkers adviseren je graag over het kiezen van de juiste fiets/mtb en routes.
Duur MTB incl. helm + bidon Toer fiets Afkopen schade MTB Afkopen schade toer fiets
2 uur € 20,- € 12,50 € 10,- € 5,-
3 uur € 25,- € 15,- € 15,- € 7,50
4 uur € 30,- € 17,50 € 20,- € 10,-
Hele dag € 50,- € 20,- € 30,- € 15,-
10 rittenkaart 10 x 2 uur € 150,- € 100,- € 100,- € 50,-

Openingstijden & voorwaarden

Let op! huren is alleen mogelijk met een geldig legitimatiebewijs. Tijdens de huur periode wordt het legitimatiebewijs als borg ingenomen.

OPENINGSTIJDEN VERHUUR

APRIL MA TM ZO 9:00 TOT 18:00
MEI T/M OKT. MA TM ZO 9:00 TOT  20:00
NOVEMBER MA T/M ZO 9:00 T/M  18:00
LET OP! OPENINGSTIJDEN KUNNEN AFWIJKEN BIJ ZEER SLECHT WEER  B.V. STORM, ONWEER OF HAGEL.

VOORWAARDEN – fiets en mtb verhuur

Brunotti Beachclub streeft er naar om een schadevrije fiets of mtb aan je mee te geven. Bij aanvang van de huurperiode controleren wij dit en we markeren samen met jou een eventuele schade op het verhuur formulier. Mocht je tijdens de huur periode schade maken aan het gehuurde materiaal of materiaal kwijt raken. Dan heb je de mogelijkheid om de kosten van deze schade aan het materiaal grotendeels af te kopen. Als je er voor kiest om schade af te kopen, dan betaal je bij een eventuele schade alleen het eigen risico bedrag van €50 per schade geval. Als je er voor kiest om de schade niet af te kopen dan betaal je aan het eind van de huur periode het volledige schade bedrag. Brunotti Beachclub kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele diefstal van een fiets in de huurperiode. Bij diefstal / kwijt raken van een gehuurde fiets in de huurperiode zullen de kosten hiervan aan het eind van de huur periode moeten worden voldaan. Natuurlijk zijn al onze fietsen uitgerust mer een goed fietsslot om dit risico te beperken.