introductie les

Wingen is de nieuwste watersport met elementen uit het kite-wind- en golfsurfen. Je gebruikt hierbij een wingsurfboard, wing en in de wingfoilcursus ook een foil. Als je nog nooit of nauwelijks hebt gesurfd, kun je met de introductie les wingsurfen starten. Zo vlieg je binnen no time over het Oostvoornse Meer!

THE FACTS

– 2 uur effectief les
– Incl. materiaal en wetsuit
– Voor iedereen vanaf 12 jaar
– €69,- p.p.
– les in een groep van 2-4 personen

Heb je al enige ervaring met wingsurfen, kies dan voor de 3 daagse basiscursus, vervolg les of kies voor een 1 op 1 privéles

Wat kun je verwachten?

Allereerst gaan we doornemen welke materialen er zijn en volgt er een korte theorie uitleg. Hierin vertellen we welke materialen er zijn en wat de beste startposities zijn. Je leert de juiste vaarhouding aan te nemen, rechtdoor te surfen en overstag te gaan. Naast bovenstaande, leer je ook hoe je terug peddelt en je materiaal uit elkaar haalt en opbergt. 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

– Altijd les van ervaren en enthousiaste instructeurs
– We geven les aan de hand van de VWDS lesmethode met hoge kwaliteitseisen
– Lessen inboeken wanneer het jou uitkomt
– Het Oostvoornse meer is een toplocatie voor beginnende en ervaren windsurf foilers
– Varen met de nieuwste materialen van Duotone, Gaastra en Aztron
– Les op jouw eigen niveau met een privé of groepsles

ja, ik wil boeken

Kun je niet wachten om te beginnen? Je boekt hieronder direct je les op een moment dat het jou uitkomt! Plan en betaal hieronder je les en je ontvangt een inlog via ons systeem. Een dag van tevoren voor 17.00 uur hoor je of er genoeg wind staat en je les doorgaat. Maar maak je geen zorgen, 95% van de lessen gaat door!

Heb je een vraag over je wingsurfles? Wellicht beantwoorden we hem hier voor je. Staat je vraag hier niet tussen? Mail dan naar surfschool@brunottibeachclub.com Tot op het water!

FOOD & DRINKS

Start of eindig de les met wat lekkers te eten en drinken. Brunotti Beachclub serveert de lekkerste drinks & bites voor elk moment van de dag. Check hier onze menukaart. 

Brunotti Beachclub, where the good life begins!